Home > Agenda > Aladdin: Prima vizionare a remake-ul cu Will Smith primește reacții negative – “Este oribil”

Aladdin: Prima vizionare a remake-ul cu Will Smith primește reacții negative – “Este oribil”

Un prim trailer a remake-ului de acțiune al lui Disney, a fost dezvăluit – și a atras imediat reacții negative din partea rețeleleor sociale.

Imaginile publicate de Entertainment Weekly îl dezvăluie pe arată Will Smith în rolul duhului, Naomi Scott e Jasmine și Mena Massoud – Aladdin, oferindu-le spectatorilor o bucățică din filmul care se va lansa pe 24 mai 2019.

Lumea nu prea a fost convinsă de imaginile în care Smith nu este albastru – o diferență majoră față de animația clasică din 1992. Smith a explicat pe Instagram că fotografiile îl arată pe duh într-o formă umană și că, de fapt, el va apărea albastru în alte părți ale filmului. Dar utilizatorii rețelelor de socializare a au avut și alte critici la adresa remake-ului care este regizat de Guy Ritchie.

Mai mulți oameni au folosit gif-uri pentru a-și exprima sentimentele, folosind imagini cum ar fi Simon Cowell scuturându-și capul sau Amy Poehler spunând: “Oh, Doamne dragă, nu!” în Mean Girls. Alții au comparat imaginile cu un anunț pentru o petrecere și mulți au fost dezamăgiți de lipsa celorlalți actori principali din trailer.

Un director executiv al Disney a descris duhul interpretat de Smith ca fiind “parte Fresh Prince, parte Hitch”, referindu-se la două dintre cele mai faimoase roluri ale lui Smith – The Fresh Prince of Bel-Air și Hitch în filmul din 2005 cu același nume.

Articole asemanatoare
will smith
Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air
poliamoria
Poliamoria sau cum fiica lui Will Smith dă startul unui nou trend în relațiile intime
Controversă: noul film Disney – Aladdin fetișizează Orientul Mijlociu și-l transformă într-o glumă?
Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

Comenteaza acest articol

Aladdin: Prima vizionare a remake-ul cu Will Smith primește reacții negative – “Este oribil”

by realitatea   1 min
0