Home > Lifestyle > Alain Delon se însoară la 77 de ani?

Alain Delon se însoară la 77 de ani?

“Vreau să mai iubesc o dată înainte să mor!” Spunea recent Alain Delon şi toată lumea se întreba pe cine a pus ochii legendarul actor, de 77 de ani, care a precizat că se gândeşte deja la o femeie.

Nimeni nu s-a aşteptat că aleasa sa este manechinul olandez Rosalie Van Breeman (47 de ani), care i-a fost parteneră de viaţă între anii 1987-2002. Cine s-a putut gândi că se iubesc din nou ca în prima zi, după ce, în martie, fiul lor, Alain-Fabien (18 ani), a dezvăluit că Delon o bătea pe Rosalie, ba chiar i-ar fi rupt 8 coaste şi nasul de două ori în timpul relaţiei lor care a durat 11 ani.

Cei doi s-au cunoscut în timpul turnării unui videoclip pentru cântecul “Comme au cinéma”. S-au iubit nebuneşte şi au adus pe lume doi copii, pe Anouschka (22 de ani) şi Alain-Fabien. Când s-au despărţit, presa nu a putut să afle cauzele separării. Abia recent, când fiul lor a dezvăluit că starul era violent în familie, s-a presupus că acesta ar fi fost motivul despărţirii.

Iată că acum Alain Delon şi Rosalie Van Breeman s-au împăcat şi au mers împreună în vacanţă pe insula Sylt din Germania pentru a serba aniversarea ei.

Articole asemanatoare
alain delon
Alain Delon și-a exprimat ultimele dorințe înainte să moară
Nunta secreta! Medicul estetician al vedetelor se insoara pentru a treia oara
«Adi Cristea se însoară cu Bianca peste două luni»
Prinţul Harry se pregăteşte de NUNTĂ

Loading...

Comenteaza acest articol

Alain Delon se însoară la 77 de ani?

by   1 min
0