Tabu
PEOPLE Slider

Alain Delon și-a exprimat ultimele dorințe înainte să moară

alain delon

Alain Delon a vorbit din nou despre moartea sa în emisiunea Thé ou Café, difuzată sâmbătă, de France 2. Actorul de 83 de ani și-a exprimat, din nou, ultimele sale dorințe înainte de a muri.

Delon îşi evocă moartea cu dezinvoltură dar nu vrea să moară singur. Acesta trăiește de ani de zile în Douchy (centrul Franței), într-o casă mare pe care o împarte cu un câine, pe nume Loubo. Starul francez își iubește foarte multe companionul și petrece cea mai mare parte a timpului cu el. De aceea vrea să moară cu el și cu nimeni altcineva. „El este câinele sfârșitului meu de viață și nu vreu să rămână singur dacă mor. Am avut 50 în viaţa mea şi toţi sunt înmormântaţi aproape de mine, iar acesta va avea 12 ani când voi împlini 90 de ani. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul”, s-a confesat actorul francez.

Starul şi-a exprimat deja această dorinţă în Paris Match, în luna ianuarie. El spunea atunci: „Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. (…) Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”. Actorul a spus asta pentru a evita ca animalul să sfârşească la un adăpost dacă nu i s-ar găsi un stăpân după moartea sa.

Delon a confirmat că vrea să fie înhumat pe imensul său domeniu din Douchy, aproape de mormintele câinilor lui. „Se ştie unde voi fi înmormântat dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe cei pe care i-aţi citat”, a mai spus actorul, care vrea să fie înmormântat simplu, fără omagii naţionale, ca în cazul lui Charles Aznavour sau Johnny Hallyday.

Nu este pentru prima dată când Alain Delon vorbește despre moartea sa și modul în care vrea să moară. Acesta mărturisea într-un interviu apărut în ianuarie într-un număr special al revistei Paris Match consacrat carierei sale de 60 de ani că va părăsi această lume fără regrete.

Cu o carieră impresionantă şi peste 100 de interpretări memorabile, actorul, producătorul, scenaristul şi regizorul Alain Delon a aniversat 60 de ani de la debutul său în cinematografie la începutul anului. „Rocco şi fraţii săi” (1960), „În plin soare” (1960), „Ghepardul” (1963) sau „Laleaua neagră” sunt doar câteva dintre filmele pentru care Alain Delon este considerat cel mai important actor francez al secolului XX.

ARTICOLE SIMILARE

Victorie pentru pădurile tropicale: un trib amazonian blochează planurile companiilor petroliere

Andreea Damian

Bărbații frustrați ai PSD: Manda și Brăiloiu – jigniri la adresa femeilor din Parlament

Descopera cele mai vizionate filme de Craciun. Reuneste-ti familia si hai la maraton!

realitatea

Rolul antioxidanților în sănătatea noastră

realitatea

Turiștii să plece, refugiații sunt bineveniți – Barcelona preferă imigranții

Medical Optik, mai mult decat o clinica de oftalmologie

realitatea

Scrie un comentariu