Home > Lifestyle > ALAPTARE EXTREMA! Ce face o mama cu cei trei copii ai ei!

ALAPTARE EXTREMA! Ce face o mama cu cei trei copii ai ei!

Samantha Williams, mama a trei copii, intre care cel mai mare are cinci ani iar cel mai mic are sapte luni, nici nu vrea sa auda sa intrerupa alaptarea vreunuia dintre ei, considerand ca este absolut natural si sanatos ceea ce face ea.

“Oamenii cred ca suntem ciudati si ca ne educam copiii de asa natura incat vor fi si ei niste ciudati. Ei cred ca este ceva normal ca mama sa intarce copilul la varsta de un an”, spune femeia din Marea Britanie, citata de mirror.co.uk.

Samantha, insa,  este ferm convinsa ca alaptarea de la sanul mamei este cel mai sanatos lucru, asa ca ea isi hraneste toti copiii in acest mod, de cele mai multe ori chiar cate doi deodata. Astfel, baiatul ei Trevor, in varsta de cinci ani, sau fiica ei Claire, de trei anisori, vor fi pusi la san in acelasi timp cu Ethan, in varsta de doar sapte luni.

Prietenii si familia o critica, si toti sunt de parere ca ceea ce face ea este ciudat, dar ea crede cu tarie ca ceea ce face ea este bine. Asta desi nu de putine ori a fost data afara din restaurante sau alte locuri publice unde alaptatul unui copil de 5 ani este complet nefiresc

“Nu ma acopar, nu incerc sa ma feresc. Pur si simplu scot sanul si imi hranesc copiii. Nu incerc sa demonstrez ceva, pur si simplu cred ca este natural”, spune femeia, care afirma ca isi va alapta copiii atata timp cat vor dori ei.

Articole asemanatoare
alăptare
TABU: Invenția care ar putea ajuta bărbații să-și alăpteze bebelușii
Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine
Alăptarea
Alăptarea scade riscul de boli cardiovasculare la mamă
ceaiurile stimularea lactatiei
Funcționează în realitate ceaiurile pentru stimularea lactației?

Loading...

Comenteaza acest articol

ALAPTARE EXTREMA! Ce face o mama cu cei trei copii ai ei!

by   1 min
0