Tabu
Image default
lifestyle

Albert Montanes
Albert Montanes nu prea înțelege ce e cu toate retragerile și întoarcerile din tenisul feminin. La băieți nu se întâmplă așa. De exemplu, lui nu i-a trecut niciodată prin cap să se oprească un an. Cariera de sportiv i se pare prea scurtă ca să nu încerce să profite de tot timpul pe care-l are la dispoziție pentru a juca tenis. Pe urmă va avea timp destul să facă tot ce vrea.

 

Montanes, care spune că nu i-a plăcut niciodată să învețe, e de opt ani printre primii 100 de jucători, dar abia anul ăsta, după ce a câștigat un turneu la Estoril, a ajuns până pe locul 28 (care e și vârsta lui). A fost o senzație plăcută, de consistență și răbdare răsplătite, însă acum trei luni și-a rupt un ligament la piciorul stâng. Pentru prima dată, a  fost obligat să ia o pauză și să facă recuperări în Barcelona (unde locuiește), în timp ce restul jucătorilor erau pe teren. A reînceput să joace abia acum trei săptămâni.

 

Sâmbătă, l-a învins în trei seturi la BCR Open pe bunul său prieten, Santiago Ventura, calificându-se pentru a doua oară în finală, în România. Prima oară s-a întâmplat în 2001, când a câștigat Younes El Aynaoui. Dar aceea fusese prima finală din cariera lui Montanes, totul i se părea nou. „De atunci am mai jucat și chiar am câștigat câteva turnee”, spune el. „Încerc să mă port ca și cum ar fi un meci obișnuit.”

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Boy George, judecat pentru sechestrarea unui manechin norvegian

realitatea

Declarația de independență

realitatea

Scissor Sisters – Fire with Fire

realitatea

Calvin Harris – You Used to Hold Me

realitatea

Altă zi, alt scandal pentru Lindsay Lohan

realitatea

Ce-și dorește Rihanna de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu