Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare. Detalii important din anchetă!

Actorul american Alec Baldwin a transmis, pe Twitter, primul mesaj după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins cu o armă de recuzită.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, arată mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Actorul a ucis-o joi cu un foc de armă, accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul unui western care este filmat în această perioadă în statul american New Mexico, a anunţat Poliţia locală.

Un asistent de regie i-a dat actorului Alec Baldwin arma de recuzită cu care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Asistentul l-a anunțat că arma este sigură, potrivit datelor din anchetă, relatează BBC.

Asistentul, care nu a fost numit, nu știa că pistolul avea muniție adevărată. „Armă rece!”, a anunțat el, expresie folosită pentru a arăta că arma e descărcată, potrivit înregistrărilor obținute de anchetatori.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul “Rust”, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Rochia de mireasă a prințesei Diana, vedeta expoziției de modă de la Palatul Kensington

Andreea Damian

Când trebuie să ne vaccinăm antigripal

Andreea Damian

Cât câştigă Adelina Pestriţu din postările de pe internet?

Tabu Tabu

De ce trecerea la produse de înfrumusețare naturale îți poate face mai mult rău decât bine

Andreea Damian

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Andreea Damian

Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă

realitatea

Scrie un comentariu