Tabu
Image default
LIFESTYLE Psihologie

Alege un animal din imagine și descoperă partea întunecată a personalității tale

Suntem atrași instinctiv de lucruri care se conformează gândurilor și personalităților noastre. Nu avem control asupra acestui lucru și mintea noastră ne îndreaptă spre aceste lucruri. De exemplu, o persoană introvertită va observa mai întâi un colț liniștit chiar dacă se dă o petrecere în aceeași cameră.

Te invităm să alegi un animal din imaginea de mai sus și în cele ce urmează vei descoperi că animalul ales va dezvălui câteva trăsături ascunse ale personalității tale, de care nici tu probabil nu erai conștient.

Lupul

Este un animal al nopții, aliat cu întunericul. Se știe că acesta nu atacă niciodată dacă nu este provocat și nu omoară niciodată dacă nu trebuie. Animal singuratic, lupul este unul dintre cele mai misterioase animale din câte există, mereu trăiește în umbră, așteptând va victimele sale să ajungă în raza sa vizuașă, încât să se poată arunca asupra ei. Dacă lupul este animalul pe care l-ai ales, este posibil ca personalitatea ta să fie la fel de complex, misterioasă și de întunecată ca cea a lupilor. Ca și lupul, nu ataci niciodată fără să fii provocat. Ești o persoană blândă, dar poți fi și brutală. Când ești amenințat, nu reacționezi, aștepți momentul oportun. Planifici totul cu răbdare și precizie și aștepți până când rivalul tău crede că se află în siguranță. Ceilalți au impresia că văd în tine o persoană inofensivă, când de fapt acționezi rapid și inteligent.

Liliacul

Această creatură a nopții a inspirat personaje ca Batman sau Dracula. De aceea sunt și înfricoșătoare. Dacă ai ales liliacul, ai o personalitate complexă. Lumea pentru tine nu este nici neagră, nici albă, tu te situezi undeva la mijloc.nu ești preocupat de moralitate și nu te conformezi niciodată indiferent de situație. Modul în care privești lumea este diferit de alții. Ești sceptic și nu te încrezi cu ușurință în cineva. Adevărul este că ai o personalitate care te-a ajutat să crești dincolo de nuanțele bune și rele, dincolo de bine și rău.

Corbul

Aceste păsări sunt cunoscute drept prevestitori ai morții și distrugerii. Dar se mai spune că sunt păsări inteligente, care pot imita vocea umană și sunt extrem de adaptabile. Observi oamenii de la distanță și le citești gândurile. Aștepți momentul potrivit să acționezi și calci pe cadavre pentru a-ți îndeplini scopul. Dar nu vei face niciodată rău dacă nu ești provocat.

Pantera neagră

Este unul din puținele animale care inspiră multă teamă. Dar pe cât de multă teamă inspiră, pe atât de mult respect impune. Pantera neagră este silențioasă, vigilentă și ucigătoare, caracteristici care face persoana ce a ales acest animal să fie greu de citit. Deții un amestec complex de trăsături care te disting de oameni. Pe de o parte, protejezi cu înverșunare pe cei pe care îi iubești, dar, pe de altă parte, poți fi neiertător cu cei care te amenință.

Văduva neagră

Vaduvele negre sunt cunoscute pentru mușcăturile lor veninoase și, de asemenea, pentru actele lor canibaliste asupra perechii. Când ești provoca sau împinși într-o situație în care nu ai altă opțiune decât să scoți la suprafață partea întunecată, atunci poți fi letală. Primul lucru pe care îl faci este să ataci. Odată ce rivalul tău lasă garda jos, începi încet să țesi în jurul lui și să nu aibă nicio idee că sunt prinși. Cei care vă rănesc sau intenționează să vă  rănească pot deveni victimele mâniei voastre.

Pisica neagră

Pisica neagră a fost mereu asociată cu magia neagră și cu moartea. Referința că aceasta este o creatură care se află pe jumătate între lumea celor morți și pe jumătate în cea a celor vii se găsește în aproape toate culturile. De la vechile povești egiptenești până la literatura modernă, pisicile au fost portretizate ca niște creaturi sinister. Dacă pisica a fost cea care vă atrage atenția, aveți o personalitate care este cu adevărat misterioasă și dinamică. Ești răbdător, inteligent. Când acționezi, oamenii nu aud nici măcar că veniți. Acționați liniștit.

Vulturul 

Vulturii sunt cei mai buni vânători ai naturii. Zboară în cercuri, țintesc victima și așteaptă momentul ideal să o atace.Dacă vulturul a fost alegerea ta, este posibil să ai o personalitate terifiantă, deși ai o atitudine blândă. Vulturii atacă numai când trebuie și mănâncă doar ceea ce au nevoie. Ca și vulturul, personalitatea ta este profundă și întunecată. Ai un ochi ascuțit și o concentrare neclintită asupra a ceea ce dorești. Ești viclean, dat numai pentru cei care merită. În realitate, nu faci niciodată rău.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’

realitatea

Cum arată casa pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $

Andreea Damian

Doinita Oancea, trei ceasuri rele! Era sa moara in fata casei!

Ce nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea ta daca vrei ca invitatii sa se simta minunat

realitatea

Biscuiti deliciosi cu unt si musli – o gustare pentru orice varsta!

realitatea

Exclusiv! ELENA UDREA interviu pentru TABU!

Scrie un comentariu