Tabu
Image default
lifestyle

Alege un stil de viaţă activ, cu seturile-cadou Rexona!

Iarna aceasta alege un stil de viață activ, trăiește plăcerea oferită de activitățile în aer liber – €“ plimbările prin oraș, pe munte, sporturile de iarnă – știind că te poți bucura în același timp de protecția antiperspirantă eficientă și de senzația de prospețime oferite de Rexona!

Seturile-cadou Rexona pentru EA – Rexona Sexy și pentru EL -€“ Rexona Cobalt includ, pe lângă deodorantele antiperspirante cu care te-ai obișnuit, și geluri de duş, în ediție limitată.

Deodorantul Rexona Sexy îți oferă protecție 48h împotriva transpirației și un parfum senzual care te va însoți întreaga zi. Gelul de dus Rexona Mild Freshness (cu ph neutru și testat dermatologic) îngrijește pielea și îți oferă o senzație de catifelare și prospețime.

Deodorantul Rexona Men Cobalt îți oferă protecție antiperspirantă eficientă, grație tehnologiei patentate MotionSenseTM – micro-capsule care se activează la mișcare și asigură prospețime de durată și 48h de protecție împotriva transpirației. Te miști mai mult, ești mai protejat!  Gelul de dus Rexona Ice Cool (cu ph neutru și testat dermatologic) îngrijește pielea și îți oferă o senzație de prospețime revigorantă mulţumită mineralelor marine.

Rexona. Nu te lasă la greu!

ARTICOLE SIMILARE

Sibiu Jazz Festival: povestea jazz-ului românesc

realitatea

LADY GAGA se straduieste: iar in sanii goi! FOTO

Moş Crăciun a pornit în căutare de ajutoare şi le aşteaptă în casa lui din Băneasa Shopping City

Katy Perry cântă în concert “Born This Way” al lui Lady GaGa – VIDEO

realitatea

Gabriela de la Cheeky Girls a fost prinsă furând dintr-un supermarket

realitatea

Lista nominalizarilor Grammy

Scrie un comentariu