Tabu
Image default
CULTURE Slider

Alegerile SUA 2020: Michael Bloomberg vrea și el să fie președintele SUA

Omul de afaceri miliardar, Michael Bloomberg, ia în considerare foarte serios să intre în cursa pentru nominalizarea candidatului la președinția SUA din partea Partidului Democrat American la alegerile din 2020.

Omul de afaceri este îngrijorat că actuala ofertă de candidați nu este suficient de bună pentru a-l învinge pe Donald Trump la alegerile din 2020, spune consilierul său. În vârstă de 77 de ani, Bloomberg este de așteptat să depună documente în această săptămână pentru alegerile candidatului prezidențial al democraților din Alabama. Deoccamdată 17 candidați democrați concurează pentru a lupta împotriva președintelui actual Donald Trump în alegerile de anul viitor. Fostul vicepreședinte Joe Biden, senatorul statului Massachusetts – Warren și senatorul din Vermont, Bernie Sanders, sunt pe primele locuri.

Unele sondaje de opinie recente au sugerat că Warren și Sanders – care sunt considerați la stânga lui Biden – ar putea pierde împotriva republicanului Trump dacă ar câștiga candidatura partidului. În cealaltă tabără, până acum, trei republicani îl contestă pe Trump în concursul pentru primul loc pe lista repulicanilor la alegerile din 2020. Bloomberg și Donald au fost mari preieteni în trecut.

Bloomberg și Trump pe vremea când nu erau încă adversari politici

Bloomberg are o avere estimată la 52 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Aceasta este de aproape 17 ori mai mare decât cea a lui Donald Trump (3,1 miliarde de dolari). Bloomberg a fost un bancher Wall Street, inițial democrat, a devenit republican pentru a-l ajuta în campanie pe primarul orașului New York în 2001. S-a reînscris în Partidul Democrat abia anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Prințesa părăsește familia regală să se mărite cu un om de rând

Andreea Damian

Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

realitatea

Angela Rusu a născut o fetiță la 46 de ani! Prima imagine cu micuța

Andreea Damian

Trend alert | Căpșunele, cel mai cool și fresh imprimeu al verii

Andreea Damian

Trucuri eficiente pentru a combate foamea cauzată de anxietate și stres

Andreea Damian

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit. Suferea de Covid-19!

Andreea Damian

Scrie un comentariu