Tabu
Image default
BEAUTY

Alegi Tan-tation, alegi bronzul sănătos

Å¢i-ar plăcea să fii posesoarea unui bronz perfect  fără să stai ore întregi la plajă sau să-ți riști sănătatea mergând la solar? Te-ai gândit vreodată că bronzul și îngrijirea pielii pot fi unul și același lucru? Tan-tation reprezintă rezolvarea tuturor problemelor tale și este mai simplu decât ți-ai închipui.

Te întrebi cum?

Tan-tation a adus in România un concept ce revoluționează tratamentul de îngrijire a pielii. Direct din Beverly Hills California, au venit cele mai noi sisteme pe baza de tratament HVLP (volum mare presiune joasa), combinate cu arta tehnologiei computerizate, care ofera tratamente extrem de personalizate de ingrijire a pielii si bronzare fara expunere la raze ultraviolet.

Care sunt avantajele?

   1. Procedeul de bronzare este "spray & go": nu necesita timp de uscare sau asimilare a lotiunii de bronzat
   2. Culoarea se aplica uniform si dispare uniform – fara zone de diferenta de culoare
   3. Lotiunea de bronzat nu este lipicioasa pentru ca nu foloseste ingrediente pe baza de trestie de zahar, nu exista senzatia incomoda a hainelor care se lipesc pe piele, chiar la putin timp dupa aplicarea bronzului.

Odata intrata in atmosfera Tan-tation, lasa-te pe mana specialistelor in bronzare, care abia asteapta sa te rasfete cu diverse tratamente pentru piele.

La Tan-tation sedinta de bronzare se desfasoara in 3 pasi:
1. un peeling pe baza de enzime;
2. hidratare a pielii si
3. aplicarea bronzului.

De asemenea poti alege nuanta si intensitatea dorita, poti determina durata programului sau chiar poti alege solutia de bronzare preferata (cu sau fara autobronzant). Pe langa un bronz perfect poti opta pentru un tratament complet antiaging sau tratament de stralucire care iti va lasa pielea ca dupa o vacanta exotica.
    
Bronz la domiciliu
Tan-tation iti poate aduce luxul bronzatului la domiciliu. Cu conditia sa te programezi din timp (inainte cu minim 2 zile la telefon sau pe website) si poti fi rasfatata de toate aceste servicii chiar la tine acasa.

Dar surprizele nu se opresc aici:
 la Tan-tation moda si bronzatul sunt strans legate intre ele. Inainte sau dupa o sedinta de bronzare se pot admira si cumpara colectiile tan-tation. In cadrul salonului exista un boutique cu haine si accesorii de lux care sunt expuse intr-un cadru tipic de boutique frantuzesc: mobilier stilat, candelabre luxoase, atmosfera perfecta pentru shopping relaxat. Colectiile de haine expuse aduc un aer proaspat, se adreseaza celor care doresc sa arate bine cu un look unic

ARTICOLE SIMILARE

Masca de protecție te îmbătrânește? Iată cum să combați efectele ei, potrivit cosmeticienilor

Andreea Damian

Viata dupa mastectomie – Un proiect fotografic despre curaj si frumusete

Beach Hair – Cum sa obţii un hairstyle ca la plajă

Kim Kardashian raspunde comentariilor ca si-ar injecta posteriorul

Afla de la experti cum sa iti faci un strobing make-up!

realitatea

Cel mai luxos centru Spa din România

realitatea

1 comentariu

Anonymous 31 May 2010 at 20:10

Eu asta vara dupa ce am venit de la mare ca sa-mi pastrez un bronz frumos si natural am apelat la o pudra bronzanta bio nvey eco, care mi-a oferit un ten frumos si radiant.

Răspunde

Scrie un comentariu