Home > Agenda > ALERTA! O faimoasa prezentatoare TV din Romania a disparut!

ALERTA! O faimoasa prezentatoare TV din Romania a disparut!

De mai bine de jumatate de an, o celebra PREZENTATOARE tv din Romania a DISPARUT fara urma si nimeni din anturajul ei nu stie ce s-a intamplat cu ea. Vedeta si-a inchis telefonul si nici un prieten nu a reusit sa dea de ea pana acum. MBELA NZUZI este celebra in Romania dupa ce mai mult timp a aparut la tv din postura de COPREZENTATOARE a emisiunii “6! Vine presa” de pe postul B1 TV. Publicul a indragit-o rapid pe mulatra. Pana anul acesta, MBELA a activat tot in televiziune, la un post tv mai putin cunoscut, insa mai apoi a disparut definitiv din aceasta bransa, scrie www.cancan.ro.

Timp de cateva luni a lucrat la restaurantul lui Serban Huidu, insa de peste sase luni prietenii nu mai stiu abolut nimic de ea.

“Nu mai stiu nimic de MBELA inca din primavara, iarna chiar, atunci cand lucra la restaurantul lui Huidu. Organiza evenimente, dar n-a stat prea mult pe acolo. Multi prieteni o cauta, primesc zeci de telefoane in fiecare zi.

Asta era numarul ei, un abonament facut pe numele meu, insa mi l-a dat inapoi acum sase luni ca i se stricase telefonul. Efectiv este DISPARUTA de jumatate de an”, a declarat Cristian Hotopeleanu, un fost coleg de-al mulatrei, potrivit www.cancan.ro.

MBELA NZUZI a venit in Romania in 1997, impreuna cu sotul sau si au reusit repede sa-si faca un rost aici. Cu toate astea, sufletul lor a ramas in tara de bastina, Congo, acolo unde a lasat in urma o fetita de numai trei ani la acea vreme. Acum, copilul sau are 20 de ani si este posibil ca MBELA sa se fi intors acasa de dorul ei, mai ales ca s-au vazut destul de rar in acest timp …


Comenteaza acest articol

ALERTA! O faimoasa prezentatoare TV din Romania a disparut!

by   1 min
0