Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă

Alessandra Ambrosio

Supermodelul Alessandra Ambrosio, în vârstă de 38 de ani, recunoaște că acneea o face să se simtă ca o adolescentă când nu poartă machiaj.

Faimosul model brazilian a arătat pentru Vogue ritualul său de machiere zilnică. Primul pas pe care îl face Alessandra, înaintea aplicării machiajului, este demachierea și igienizarea mâinilor cu un gel dezinfectant.

După care, fostul îngeraș Victoria’s Secret folosește o mască hidratantă, peste care folosește un roller cu piatră naturală de Jad, ținută în frigider, la rece. Următorul pas este spray-ul hidratant, apoi serumul și o cremă de tip BB, cu factor de protecție solară.

Alessandra Ambrosio nu este un fan al fondului de ten, pe care îl folosește doar rareori, pentru că îi place ca tenul său să arate cât mai natural.

Modelul recunoaște că îi mai apar din când în când coșuri, în special pe obraz și bărbie. „Mă simt ca o adolescentă de fiecare dată când trebuie să-mi acopăr coșurile”, spune topmodelul în timp ce-și asunde semnele. „Cred că este un lucru bun”, a continuat ea.

Următorul pas este să aplice anticearcănul. „Sunt mamă de doi copii. Mă simt tânără dar nu sunt așa de tânără”, a spus ea. Apoi a aplicat eyeliner-ul, mascara, iar la final s-a ocupat de sprâncene.

Alessandra și-a conturat buzele și a aplicat un balsam. Ultimul pas din rutina ei zilnică de înfrumusețare a fost să aplice iluminatorul și o pudră bronz.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

Andreea Damian

Transformarea incredibilă a celui mai gras copil din Marea Britanie! Cum arată acum

Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original

Andreea Damian

Alegi Tan-tation, alegi bronzul sănătos

realitatea

Ce probleme de sănătate a avut Adela Popescu

Tabu Tabu

Activiştii au transformat zidul lui Trump de la granița dintre SUA și Mexic într-un loc de joacă

Andreea Damian

Scrie un comentariu