Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă

Supermodelul Alessandra Ambrosio, în vârstă de 38 de ani, recunoaște că acneea o face să se simtă ca o adolescentă când nu poartă machiaj.

Faimosul model brazilian a arătat pentru Vogue ritualul său de machiere zilnică. Primul pas pe care îl face Alessandra, înaintea aplicării machiajului, este demachierea și igienizarea mâinilor cu un gel dezinfectant.

După care, fostul îngeraș Victoria’s Secret folosește o mască hidratantă, peste care folosește un roller cu piatră naturală de Jad, ținută în frigider, la rece. Următorul pas este spray-ul hidratant, apoi serumul și o cremă de tip BB, cu factor de protecție solară.

Alessandra Ambrosio nu este un fan al fondului de ten, pe care îl folosește doar rareori, pentru că îi place ca tenul său să arate cât mai natural.

Modelul recunoaște că îi mai apar din când în când coșuri, în special pe obraz și bărbie. „Mă simt ca o adolescentă de fiecare dată când trebuie să-mi acopăr coșurile”, spune topmodelul în timp ce-și asunde semnele. „Cred că este un lucru bun”, a continuat ea.

Următorul pas este să aplice anticearcănul. „Sunt mamă de doi copii. Mă simt tânără dar nu sunt așa de tânără”, a spus ea. Apoi a aplicat eyeliner-ul, mascara, iar la final s-a ocupat de sprâncene.

Alessandra și-a conturat buzele și a aplicat un balsam. Ultimul pas din rutina ei zilnică de înfrumusețare a fost să aplice iluminatorul și o pudră bronz.

ARTICOLE SIMILARE

Alina Sorescu este pregătită pentru o nouă relație!

Andreea Damian

Ocean Cleanup a colectat pentru prima dată deșeuri din plastic în Oceanul Pacific

Andreea Damian

CRISTINA SPATAR: Care e varsta ei reala? 47? Galerie FOTO!

realitatea

Sore, transformare spectaculoasă! FOTO

Tabu Tabu

A ținut dieta cu limonadă DETOX propusă de Kourtney Kardashian. Ce i s-a întâmplat după 7 zile

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 7 august!

realitatea

Scrie un comentariu