Tabu
PEOPLE

Alex Dima, amintiri din copilărie la … vie!

alex-dima

Cunoscutul reporter de televiziune, care este și tată de fată, este mereu pe drumuri și neobosit în căutare de subiecte pentru reportaje. Iată că Alex Dima are și mulyte pasiuni care îl mai țîn pe acasă sau in concediu, despre care a scris pe pagina lui de socializare.
“La mine acasă, în Pietroasele, culesul e în toi. E un an bun. Iubesc momentul asta când oamenii își strâng recolta și sunt veseli, mulțumiți. În spatele fiecărui strugure este enorm de multă muncă. La fiecare butuc, viticultorul muncește de cel puțin 10 ori într-un.

Tăiat, întins sârmă, cercuit, săpat, arăt, stropit, s.a. Așa calex dimaă, data viitoare când mănânci un strugure sau bei un pahar cu vin, să te gândești la tot acest efort, să-l vezi pe omul care tot trece pe lângă strugure și-i poartă grijă. Iar când cumpărați struguri sau vin de la oamenii locului, nu va tocmiți. Prețul este oricum mult prea mic pentru cât muncesc acești oameni”, a scris acesta pe pagină lui de socializare și a publicat și imagini cu el din vie.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și prințul Harry au în sfârșit cont comun pe Instagram

Andreea Damian

Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Andreea Damian

„Black Is King”: albumul vizual al lui Beyoncé este o sărbătoare a modei și a simbolismului

Andreea Damian

Și-a pus sau nu Madonna implanturi în posterior? Vedeta răspunde speculațiilor

Andreea Damian

Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului

Andreea Damian

Scrie un comentariu