Tabu
Image default
PEOPLE

Alex Dima, amintiri din copilărie la … vie!

Cunoscutul reporter de televiziune, care este și tată de fată, este mereu pe drumuri și neobosit în căutare de subiecte pentru reportaje. Iată că Alex Dima are și mulyte pasiuni care îl mai țîn pe acasă sau in concediu, despre care a scris pe pagina lui de socializare.
“La mine acasă, în Pietroasele, culesul e în toi. E un an bun. Iubesc momentul asta când oamenii își strâng recolta și sunt veseli, mulțumiți. În spatele fiecărui strugure este enorm de multă muncă. La fiecare butuc, viticultorul muncește de cel puțin 10 ori într-un.

Tăiat, întins sârmă, cercuit, săpat, arăt, stropit, s.a. Așa calex dimaă, data viitoare când mănânci un strugure sau bei un pahar cu vin, să te gândești la tot acest efort, să-l vezi pe omul care tot trece pe lângă strugure și-i poartă grijă. Iar când cumpărați struguri sau vin de la oamenii locului, nu va tocmiți. Prețul este oricum mult prea mic pentru cât muncesc acești oameni”, a scris acesta pe pagină lui de socializare și a publicat și imagini cu el din vie.

ARTICOLE SIMILARE

Octavian Ursulescu surprins de prieteni! Ce planuri are vara asta

Tabu Tabu

Pharrell Williams îi interzice lui Donald Trump să îi folosească muzica la evenimente

realitatea

Meghan Markle scrie o carte pentru copii

Andreea Damian

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Andreea Damian

Regé-Jean Page explică de ce nu va mai apărea în sezonul 2 din „Bridgerton”

Andreea Damian

Ce frumoasa e sotia lui Rares Bogdan! Foto!

realitatea

Scrie un comentariu