Home > beauty > Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

Alex Velea este mereu plin de bună dispoziţie şi îi place să meargă la cumpărături. Împreună cu “nababele” Kiss FM, artistul a mers la Băneasa Shopping City, pentru o şedinţă de shopping şi styling, ocazie cu care şi-a etalat cunoştinţele într-ale machiajului.

Pentru o întâlnire de o zi cu Alex Velea, ascultătoarea Kiss FM Ana Maria Constantinescu a licitat o răţuşcă de pluş de care artistul s-a declarat foarte încântat, mai ales că acesta s-a declarat o persoană foarte sensibilă. “Prietenii îmi spun ‘Mister Sensibil’. Pe dinăuntru sunt un ursuleţ de pluş“, a declarat Alex pentru Kiss FM.

Alex le-a arătat tuturor că se pricepe şi la machiaj, nu doar la muzică şi dans, astfel că, la şedinţa de styling la care au participat nababele, artistul a luat un pămătuf şi s-a pus serios pe treabă, aplicându-i nababei sale un machiaj ca la carte.

Alex Velea a participat, împreuna cu Smiley, Christian D, Adrian Sînă, Călin Goia, Doru Todoruţ, Cornel Ilie, Connect-R şi DDY Nunes la campania “Nababă pentru o zi”, în cadrul căreia nouă ascultătoare Kiss FM au fost selectate pentru a petrece o zi în compania vedetelor la cumpărături, cină şi club.

Articole asemanatoare
machiaj
Trucuri pentru un machiaj natural de vară
matteo
Antonia și Ilinca Vandici au fost invitate la botezul fiicei lui Matteo
masca de protecție
Cum să te machiezi când porți mască de protecție
alex velea la sala
Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea

Comenteaza acest articol

Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

by   1 min
0