Home > beauty > Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

Alex Velea este mereu plin de bună dispoziţie şi îi place să meargă la cumpărături. Împreună cu “nababele” Kiss FM, artistul a mers la Băneasa Shopping City, pentru o şedinţă de shopping şi styling, ocazie cu care şi-a etalat cunoştinţele într-ale machiajului.

Pentru o întâlnire de o zi cu Alex Velea, ascultătoarea Kiss FM Ana Maria Constantinescu a licitat o răţuşcă de pluş de care artistul s-a declarat foarte încântat, mai ales că acesta s-a declarat o persoană foarte sensibilă. “Prietenii îmi spun ‘Mister Sensibil’. Pe dinăuntru sunt un ursuleţ de pluş“, a declarat Alex pentru Kiss FM.

Alex le-a arătat tuturor că se pricepe şi la machiaj, nu doar la muzică şi dans, astfel că, la şedinţa de styling la care au participat nababele, artistul a luat un pămătuf şi s-a pus serios pe treabă, aplicându-i nababei sale un machiaj ca la carte.

Alex Velea a participat, împreuna cu Smiley, Christian D, Adrian Sînă, Călin Goia, Doru Todoruţ, Cornel Ilie, Connect-R şi DDY Nunes la campania “Nababă pentru o zi”, în cadrul căreia nouă ascultătoare Kiss FM au fost selectate pentru a petrece o zi în compania vedetelor la cumpărături, cină şi club.

Articole asemanatoare
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?
make-up pentru petreceri
12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători

Comenteaza acest articol

Alex Velea a dat lecţii de machiaj la mall

by   1 min
0