Tabu
Image default
lifestyle

ALEX VELEA avea acordul sotiei pentru a se vedea cu ANTONIA

Ana (26 de ani), soţia lui Alex Velea (29 de ani), a avut încredere oarbă în partenerul ei. Motivul: în urmă cu câteva luni, el o anunţase că va avea mai multe întâlniri cu Antonia, întrucât vor colabora pe plan profesional. Sigură, probabil, că acesta era adevăratul motiv al apropierii dintre soţul ei şi frumoasa cântăreaţă, Ana nu a avut nimic de obiectat, nici măcar atunci când Alex a mers pe Litoral în compania artistei.
Deşi pare greu de crezut, în urmă cu câteva luni, când încă nu se vorbea despre o idilă între artist şi Antonia, Ana, soţia lui Alex Velea, a aflat chiar de la partenerul ei că acesta urma să petreacă mai mult timp în compania cântăreţei.
Mai mult, ea şi-a sprijinit soţul şi nu s-a opus în nici un fel întâlnirilor dintre cei doi. Motivul? “Alex a fost vigilent şi şi-a luat măsuri de precauţie ca soţia sa să nu-l bănuiască. El i-a spus că va filma şi va face o piesă cu Antonia, cu care este foarte bun prieten. Chiar şi atunci când cei doi au fost la mare, Ana ştia că sunt pe Litoral în interes profesional. Răceala dintre ei s-a produs din cauza lui Alex, care a început să o neglijeze. Ana nici măcar în ceasul al 12-lea nu era convinsă că soţul său ar avea o idilă cu Antonia”, a mărturisit, pentru Libertatea, un apropiat al celor doi soţi.
Deocamdată nu se întrevede nici un rezultat al colaborării profesionale dintre Alex Velea şi Antonia. Singurul “alibi” al celor doi cântăreţi este faptul că vor urca pe scena amplasată în Piaţa Mare din Sibiu, cu ocazia finalei concursului Miss Models International.
Ana şi Alex Velea urmau să sărbătorească astăzi trei ani de la căsătorie. Nu a fost să fie, iar cei doi soţi par a se pregăti acum de divorţ, discutându-se chiar şi despre modul în care vor fi împărţite bunurile comune.

Mai mult: Asta da păcăleală! Alex Velea se întâlnea cu Antonia cu acordul nevestei – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Maggie Gyllenhaal le împrumută prietenelor jucăriile erotice

realitatea

Prima fotografie cu fetița adoptată de Madonna

realitatea

Cum slăbești fără să treci pe la sala de fitness

Andreea Damian

INCREDIBIL! EA este sportiva insarcinata in 8 luni, care participa la Jocurile Olimpice

Teroarea lesbiană a lui Natalie Portman

realitatea

“Totul despre ei”, un women comedy show despre relații, bărbați și vibratoare

realitatea

Scrie un comentariu