Tabu
Image default
lifestyle

Alexa Chung, “dezgustator de SLABA”?

Alexa Chung a postat ieri, prin Instagram, o poza care a starnit o mica revolta printre fanii de pe Twitter, acestia acuzand-o ca este prea slaba. Fotografia, care o infatisa pe Alexa Chung stand langa mama sa, ii scotea acesteia picioarele extrem de subtiri in evidenta.

Fanii au inceput sa comenteze imaginea imediat, facand-o pe Chung (nascuta pe 5 noiembrie 1983, din tata chinez si mama englezoaica), care este prezentatoare TV, model si editor la Vogue, sa raspunda direct comentariilor de genul “nesanatoasa” sau “dezgustator de slaba” si ca astfel contribuie la curentul “Thinspiration” atat de popular printre fetele tinere.

Dupa doua ore in care fanii i-au disecat imaginea, Alexa Chung a raspuns: “OK, multumesc tuturor pentru discutii. Oamenii nu sunt toti la fel. Eu nu incerc sa fiu un model de fata slaba pentru nimeni”.

Desi opiniile au fost impartite si multi au luat apararea Alexei Chung, raspunsul majoritatii a fost negativ: “Ma uit la poza asta si cred ca femeia asta nu mananca”; ‘Este trist si alarmant faptul ca este atat de slaba”; “Este alarmant ca oamenii invidiaza genul asta de silueta”. Comentariile, care au aparut pe contul ei de Instagram, au provocat-o pe Chung sa raspunda: “Buna, sunt aici. Pot citi”.

ARTICOLE SIMILARE

Limbajul semnelor

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Cea mai scumpă revistă din lume

realitatea

Cea mai importantă regulă e că nu trebuie să existe nicio regulă

realitatea

Intell Psy Group organizează The National Conference of Business Psychology

Cenușa lui Alexander McQueen va fi împrăștiată în Scoția

realitatea

1 comentariu

andy 14 December 2012 at 3:18

Este adevarat ca e foarte slaba. Dar nu putem condamna pe nimeni.posibil sa aiba glanda de slabire activa

Răspunde

Scrie un comentariu