Home > Agenda > stiri > Alexa Chung, “dezgustator de SLABA”?

Alexa Chung, “dezgustator de SLABA”?

Alexa Chung a postat ieri, prin Instagram, o poza care a starnit o mica revolta printre fanii de pe Twitter, acestia acuzand-o ca este prea slaba. Fotografia, care o infatisa pe Alexa Chung stand langa mama sa, ii scotea acesteia picioarele extrem de subtiri in evidenta.

Fanii au inceput sa comenteze imaginea imediat, facand-o pe Chung (nascuta pe 5 noiembrie 1983, din tata chinez si mama englezoaica), care este prezentatoare TV, model si editor la Vogue, sa raspunda direct comentariilor de genul “nesanatoasa” sau “dezgustator de slaba” si ca astfel contribuie la curentul “Thinspiration” atat de popular printre fetele tinere.

Dupa doua ore in care fanii i-au disecat imaginea, Alexa Chung a raspuns: “OK, multumesc tuturor pentru discutii. Oamenii nu sunt toti la fel. Eu nu incerc sa fiu un model de fata slaba pentru nimeni”.

Desi opiniile au fost impartite si multi au luat apararea Alexei Chung, raspunsul majoritatii a fost negativ: “Ma uit la poza asta si cred ca femeia asta nu mananca”; ‘Este trist si alarmant faptul ca este atat de slaba”; “Este alarmant ca oamenii invidiaza genul asta de silueta”. Comentariile, care au aparut pe contul ei de Instagram, au provocat-o pe Chung sa raspunda: “Buna, sunt aici. Pot citi”.

Articole asemanatoare
Alexa Chung & Tommy Hilfiger
ALEXA CHUNG POARTA HILFIGER COLLECTION IN NEW YORK
Presa americana: Angelina Jolie e ca un schelet din cauza unei boli grave
Valentina Pelinel şi-a arătat picioarele interminabile: «Eşti foarte slabă»

1 Response

Comenteaza acest articol

Alexa Chung, “dezgustator de SLABA”?

by   1 min
1