Home > Agenda > stiri > Alexander McQueen s-a sinucis

Alexander McQueen s-a sinucis

Designerul britanic Alexander McQueen a încetat din viață! O sursă oficială de la biroul designerului a făcut publică informația conform căreia McQueen a fost găsit mort și că s-a sinucis.

Tragicul incident a survenit la doar trei ani după ce buna prietenă a lui Alexander, Isabella Blow, s-a sinucis. Isabella este cea care l-a ajutat enorm în carieră pe McQueen și a făcut din el creatorul de modă de talie mondială care a ajuns.

Sursa s-a limitat la a dezvălui public decesul designerului și a adăugat că este o pierdere enormă și că nu se vor mai face alte comentarii din respect pentru McQueen.

Din informațiile care au apărut recent, se pare ca Alexander a fost găsit spânzurat în apartamentul său din centrul Londrei, iar o sursă apropiată acestuia a declarat că designerul era extrem de deprimat după ce mama sa a încetat din viață în urmă cu o săptămână. Depresia lui McQueen a fost evidentă și pe Twitter unde el a declarat că este distrus, că prietenii îl ajută și că viața trebuie să meargă înainte.


Comenteaza acest articol

Alexander McQueen s-a sinucis

by realitatea   1 min
0