Home > Fashion > Alexander Wang, noul designer H&M

Alexander Wang, noul designer H&M

H&M a anunţat  în cadrul unui eveniment care a avut loc la Festivalul de Muzică Coachella din Palm Springs, SUA, că Alexander Wang va fi protagonistul următoarei sale colaborări cu designeri de renume.

Parteneriatul marchează, astfel, o premieră – aceasta fiind prima colaborare a H&M cu un designer american pentru realizarea mult aşteptatelor colecţii-capsulă.

De la debutul pe podium în 2007, brandul eponim al designerului vestimentar cu sediul la New York s-a impus ferm pe piaţă, prin evoluţia permanentă şi transpunerea în contexte diferite a uniformei urbane. Sensibilitatea interioară a lui Alexander Wang se manifestă sub forma unei reflecţii asupra contrastelor, prin îmbinarea unitară a rafinamentului şi imperfecţiunii. Colecţiile sale oferă o perspectivă lipsită de preţiozitate asupra modei şi oglindesc întotdeauna un simţ al eleganţei şi al dezinvolturii.

Colecţia Alexander Wang x H&M include piese de îmbrăcăminte şi accesorii atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Tipic abordării sale neconvenţionale, Wang propune, de asemenea, o noua viziune şi în ceea ce priveşte oferta de produse lifestyle, depăşind graniţele modei.

Colecţia integrală va fi disponibilă începând cu 6 noiembrie 2014 în aproximativ 250 de magazine H&M selectate din întreaga lume, precum şi în mediul online.

„Sunt onorat să mă număr printre designerii care au colaborat cu H&M”, a declarat Alexander Wang.

Articole asemanatoare
Iulia albu
Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei
H&M
Dezastru financiar la H&M. Ce se întâmplă cu al doilea cel mai mare retailer de îmbrăcăminte
restaurante
Un designer a găsit soluţia perfectă pentru respectarea măsurii de distanţare în restaurante
H&M
H&M se prăbușește din cauza pandemiei. Ce va face cu stocul de haine nevândute

Comenteaza acest articol

Alexander Wang, noul designer H&M

by   1 min
0