Tabu
PEOPLESlider

Alexandra Dinu, dezvăluiri picante despre viața amoroasă

Alexandra Dinu este o femeie foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală. După divorțul de fostul fotbalist Adrian Mutu, vedeta a luat calea Italiei și s-a stabilit la Roma împreună cu fiul ei, Mario.

Frumoasa actriță nu și-a mai refăcut viața cu nimeni, însă au existat câțiva bărbați în viața ei. În prezent, ea formează un cuplu cu un producător de succes de la Hollywood. Este vorba despre Jeffrey Greenstein, însă Alexandra nu a oferit niciodată detalii despre relație cu el.

Totuţi, într-un interviu acordat OK!Magazine, Alexandra Dinu a dat câteva detalii intime despre viața amoroasă, dar și despre ceea ce înseamnă să crești singură un copil, aflat acum la vârsta majoratului.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu.

„Având în vedere că mutarea mea din România a avut loc când eram foarte tânără, am învăţat cât de important este să ştii să comunici cu oamenii din viaţa ta. Au fost multe momente când eu eram în altă ţară sau chiar pe un alt continent, iar familia, prietenii mei apropiaţi erau mult mai departe. Oamenii care contează vor fi mereu lângă tine, chiar şi la distanţă, se bucură pentru şansele tale, te înţeleg şi ştiu că totul este temporar. Şi oricum am avut grijă să nu stau departe pentru prea mult timp de cei pe care îi iubesc”, a mai spus actrița în vârstă de 40 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Antonescu ar putea avea probleme și mai grave după apelul la 112

Tabu Tabu

Gestul suprem făcut de Lino Golden pentru iubita sa

Tabu Tabu

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Andreea Damian

Concertul A.S.I.A. de reunire, un eșec total!

Andreea Damian

Părul Angelinei Jolie a arătat groaznic pe covorul roșu. Greșeală de proporții în look-ul actriței

Andreea Damian

Andreea Bănică, nevoită să poarte sutien chiar și când doarme. Care e motivul

Andreea Damian

Scrie un comentariu