Home > Agenda > stiri > Alexandra Stan are probleme noi de sanatate! A fost internata la un spital din Bucuresti

Alexandra Stan are probleme noi de sanatate! A fost internata la un spital din Bucuresti

Alexandra Stan inca mai colinda prin spitale pentru a face investigatii. Cantareata pare inca sa nu-si fi revenit complet dupa ce a fost batuta mar de managerul ei, Marcel Prodan.

In urma cu cateva saptamani, Alexandra Stan a facut public faptul ca ar fi fost snopita in bataie de managerul ei, Marcel Prodan. Ei bine, se pare ca loviturile au fost destul de puternice, dupa cum au constatat medicii in urma mai multor investigatii facute in spitalul din Constanta. Dupa analize amanuntite, doctorii au dat verdictul ca Alexandra are grave probleme cu auzul, vederea, dar si cu rinichiul in care a fost lovita (Alexandra s-a nascut cu un singur rinichi – n.r.).
WOWbiz.ro a aflat ca solista a fost adusa in Bucuresti pentru mai multe investigatii de specialitate. Alexandra Stan a fost internata cateva zile la Spitalul Panduri din Capitala pentru a face analize amanuntite la gat. Se pare, insa, ca problemele ei cu vocea nu ar avea nicio legautura cu deja-celebra bataia pe care sustine ca a incasat-o de la Marcel.

Articole asemanatoare
Alexandra-Stan
Alexandra Stan aspru criticată după ce a încins internetul cu poze și imagini video prea sexy
daniela-crudu
Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor
Celebritati nascute pe 10 iunie!
Romanul care cucereste lumea

Comenteaza acest articol

Alexandra Stan are probleme noi de sanatate! A fost internata la un spital din Bucuresti

by   1 min
0