Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alexandra Stan aspru criticată după ce a încins internetul cu poze și imagini video prea sexy

În ultimele luni, îndrăgită solistă care a făcut furori cu piesă “Mr. Saxobeat” în toată lumea a devenit foarte comentată pe rețelele de socializare. Și asta pentru că Alexandra Stan (30 de ani) a făcut tot ce a putut să între în atenția fanilor și presei de scandal prin publicarea unor filmulețe și imagini prea sexy și vulgare.
După ce a publicat imagini cu ea sexy, aproape fără haine, apoi cu ea aproape goală sau s-a filmat în cadă cântând manele, Alexandra Stan a început să fie criticată de toată lumea. Încă nu știm cum de nu i s-au închis profilele de socializare pentru conținut indecent, însă solistă din Constanța, cu mulți fani și în Turcia sau Japonia, a fost aspru criticată de fani și nu numai.

andrei-tudor
andrei-tudor

De exemplu, compozitorul și dirijorul Andrei Tudor nu a mai putut și a răbufnit pe rețelele de socializare publicând un mesaj foarte aspru dedicat solistei și nu numai pe care îl puteți citi în continuare. “În general mă abțîn sau încerc să nu mă abat de la universul meu muzical, nici nu caut conflicte pentru a apărea la tv sau în ziare dar am văzut această știre importantă, în plină pandemie, despre ce fac artiștii români chiar acum la România TV. Au dat chiar tot videoul, interpreta cântând live din cadă “Așa sunt zilele mele”. Oare asta este imaginea industriei muzicale din România, “live în cadă” ? Se vinde orice, oricum, oricând, cu prețul indobitocirii în masă și cu efect pe termen lung. Așteptăm și live uri în sau pe WC. Oare merităm ceea ce ni se întâmplă? #idiocracy este un film absolut vizionar despre toate aceste lucruri, doar că acolo se petrece acțiunea în anii 2500, noi am luat-o mai repede un pic… PS. Nu mă înțelegeți greșit, doar că pentru fete frumoase în cadă există alte posturi dedicate. Oare ce casă de producție o reprezintă pe Alexandra Stan ? Oare cine ar trebui să tragă un semnal de alarmă încât să conteze suficient ? Oare este prea târziu?”, a scris Andrei Tudor pe rețelele de socializare, mesaj care a primit peste o sută de aprecieri și multe comentarii.

ARTICOLE SIMILARE

10 trucuri pe care celebritățile le folosesc pentru a străluci pe covorul roșu

Andreea Damian

Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

Andreea Damian

Tendința Hygge | Inspirații decorative pentru un interior confortabil

Andreea Damian

Dana Budeanu trăiește o nouă poveste de dragoste

Tabu Tabu

Cel mai vechi material descoperit pe Pământ datează de 7,5 miliarde de ani

Andreea Damian

„Regina frumuseții” colecționează trofee de vânătoare

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu