Tabu
Image default
lifestyle

ALEXANDRA STAN il inselase pe batausul MARCEL PRODAN?

În povestea scandalului iscat între Alexandra Stan şi Marcel Prodan, “punctat”cu o bătaie cruntă pe care artista a încasat-o de la managerul şi iubitul ei, se  scriu în fiecare zi noi capitole. Alexandra susţine că a ajuns sacul de box al  bărbatului care o impresariază pentru vreo 40.000 de euro, însă apropiaţii  acestora vorbesc şi despre o idilă care, de ceva vreme, se înfiripase între  cântăreaţă şi unul dintre membrii echipei muzicale.

Faptul că Alexandra nu se hotărăşte odată să-l reclame la Poliţie pe  impresarul-iubit-bătăuş pentru tratamentul inuman la care a supus- o acum  aproape o săptămână pare să fie explicat şi de noile informaţii pe care  jurnaliştii de la Libertatea le-au aflat în exclusivitate de la persoane din  anturajul celor doi.

În urmă cu vreo câteva luni, artistei i s-ar fi aprins călcâiele după unul  dintre membrii echipei muzicale, un instrumentist pentru care tânăra ar fi fost  în stare să-i dea papucii lui Prodan. Presupusa aventură a artistei pare să nu  fi fost pe placul unora dintre amicii din trupă care, fideli bărbatului care-i  asigura contracte cântăreţei şi aducea bani şi pentru membrii echipei, ar fi  avut grijă să-i toarne totul lui Marcel Prodan.

Vor fi audiaţi toţi din studio

Presat de datoria de aproape 40.000 de euro (onorarii neachitate în urma unor  concerte) invocată de Alexandra şi măcinat de gândul că un coleg de studio  trăieşte o poveste de amor cu iubita sa, Marcel Prodan a cedat nervos. A  stâlcit-o în bătaie pe cântăreaţă, care a ajuns la spital cu un ochi aproape  închis din cauza loviturilor, dar şi cu multe răni pe corp.

A urmat apoi o săptămână grea pentru Alexandra Stan care, de la acuze dure  aduse bătăuşului, a schimbat registrul, mânată probabil de remuşcările din  spatele poveştii de dragoste despre care vorbesc apropiaţii săi şi,  surprinzător, a lăsat să se înţeleagă că-l iartă pe Prodan.

În perioada care va urma, toţi cei care lucrează la studioul respectiv,  oameni care au avut şi au legătură cu cei doi, vor fi citaţi pentru a fi  audiaţi. Avocatul vedetei a cerut să fie verificate şi anumite înscrisuri. După  mai multe zile petrecute pe patul de spital, Alexandra a fost externată ieri  după- amiază. Părinţii ei au fost cei care au venit să o ia acasă.

Pe numele lui Prodan va fi emisă o altă  citaţie

Marcel Prodan ar fi trebuit să se prezinte joi la Poliţie pentru a fi  audiat. Pe numele său a fost emisă o citaţie, pe care un poliţist a încercat să  i-o înmâneze personal la domiciliul său, dar nu l-a găsit acasă. “În câteva zile  vom emite o altă citaţie dacă el nu se va prezenta la audieri. Îl vom căuta şi  la studioul său din Constanţa, dar şi la alte adrese. Nu e dat în urmărire, nu e  o persoană căutată. E doar citat în dosarul de şantaj şi are obligaţia să se  prezinte pentru lămuriri”, ne-au declarat surse din Poliţie. Ieri, câţiva  cititori ne-au spus că l-au văzut pe Prodan bălăcindu- se în mare, în zona  hotelului Aurora. Conform acestora, impresarul ar fi făcut baie cu un tricou  roşu pe el!

«Mă duc acasă să mă  relaxez»

Ieri, la prânz, Alexandra a fost externată. “Sunt bine, sunt puţin slăbită  de la analize, dar sunt bine. Mă duc acasă la ai mei, să mă relaxez câteva zile.  După aceea trebuie să mă apuc de treabă, să-mi continui cariera muzicală. Nu  ştiu dacă va trebui să renunţ la piesele mele. Oricum, eu sunt pregătită să o  iau de la zero. Voi avea avocatul alături de mine, pentru a nu fi înşelată la  contracte. Nu m-a căutat Marcel, nu m-a ameninţat. Tot ce ţine de el nu mă mai  interesează. Nu mi-e teamă de momentul când mă voi întâlni cu el. Ce poate să  facă? Să mă mai bată o dată? Oricum nu voi fi singură. Nu mă tem pentru  siguranţa mea, pentru că există legi în ţara asta”, a declarat Alexandra la  Kanal D.

Mai mult: A bătut-o pentru că l-a înşelat? Apropiaţii Alexandrei Stan susţin că Marcel Prodan ar fi altoit-o pe motiv că ea ar fi cedat avansurilor unui coleg de trupă – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bar Rafaeli se dezbracă din nou

realitatea

IULIA VANTUR s-a maritat in secret cu SALMAN KHAN!?! Uite dovada!

Lydia Hearst, goală pe coperta GQ Italia

realitatea

Sex & Co.: Imagini din noile seriale americane (FOTO)

5 lucruri cu Dorin Negrau

realitatea

Gisele Bundchen, topless pe coperta Vogue

2 comentarii

carcotasa 22 June 2013 at 8:31

da violeta, asa e! il inselase cand au jucat carti. dupa aia l-a omorat si l-a ascuns sub pat

Răspunde
carcotasa 22 June 2013 at 8:38

sa-ti mai dau un pont; pentru santaj (cu violenta) primeste pana la 7 ani, pentru “tratamentul inuman” de care spui o amenda penala, cel mult 2 ani cu suspendare.

Răspunde

Scrie un comentariu