Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alexandra Stan s-a măritat în secret! Cine e bărbatul care a dus-o la altar, după doar câteva luni de relație

Alexandra Stan s-a măritat în mare secret! Artista și partenerul ei de viață au semnat actele de căsătorie la Câmpulung, orașul natal al iubitului ei. Cei doi au ales să se căsătorească într-o locație superbă după numai câteva săptămâni de relație.

Cântăreața și partenerul ei, Emanuel, au devenit o familie pe 24 aprilie, dar cununia religioasă a avut weekend-ul trecut, de data aceasta în orașul de baștină al Alexandrei Stan, Constanța. Blondina nu și-a dorit să meargă la Primărie, motiv pentru care au ales să facă ceremonia în altă parte. „Ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special. Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie, așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră”, a declarat Alexandra pentru Viva.

Cei doi au optat pentru Nămăiești unde au avut parte de o ceremonie extrem de specială, într-un loc încărcat de istorie. „Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni. Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo. Chiar ne-au oferit un spațiu și camera respectivă era plină de manechine. Era, de fapt, un muzeu etnografic, unde se aflau o mulțime de manechine îmbrăcate în ii naționale, în costumul nostru tradițional. Unul dintre costume era chiar vechi din 1700 sau 1800, cea mai veche ie a noastră. A câștigat și premii, a fost chiar premiată atunci când s-a inaugurat Turnul Eiffel. Este un loc plin de istorie și de energie românească, tradițională”, a povestit vedeta.

Vezi pe TABUHIGHLIFE cine este soțul ei și ce rochie de mireasă a purtat Alexandra Stan

ARTICOLE SIMILARE

Gelozia si incapacitatea de a trai clipa

realitatea

HPI | Ce este potențialul intelectual ridicat și cum să-l identificăm

Andreea Damian

Cum să-ți îngrijești pielea după îndepărtarea tatuajului cu laser?

Andreea Damian

Pink, decizie importantă în privința copiilor ei: „Am plâns mult”

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend – 11-13 noiembrie

realitatea

Kitty Spencer | Cinci rochii de vis pentru o nuntă de basm

Andreea Damian

Scrie un comentariu