Tabu
lifestyle

ALEXANDRA STAN in stare grava dupa accident de masina? Cine conducea?

Alexandra Stan a avut un accident de masină, vestea tristă fiind dată chiar de către managementul solistei, pe pagina ei de Facebook. Desi in anuntul oficial se anuntă că frumoasa româncă este in refacere, se pare că starea ei de sănătate este in pericol in acest moment. Fanii ei sunt indurerati si incearcă să afle ultimele noutăţi pe internet si pe retelele de socializare. Pe una dintre paginile de Facebook ale Innei a apărut insă un zvon si mai sumbru. Aici, admiratorii Alexandrei Stan scriu că solista lor preferată este in stare foarte gravă.

“Alexandra Stan has been involved in an accident. She is recovering. More info to come. Alexandra Stan Management”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook. —“Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. Se recuperează. Revenim cu amănunte. Echipa de management a Alexandrei Stan”.

Peste 4000 de oameni au cerut mai multe detalii despre starea ei de sănătate, dar până în acest moment nu s-a dat niciun răspuns.

Varianta unui accident rutier provocat chiar de artista este prea putin probabila, deoarece Alexandra declara, intr-un interviu acordat presei straine, ca nu detine nici permis de conducere si nici autoturism.

ARTICOLE SIMILARE

EXOD Pro TV la Kanal D!

INTERVIU IMAGINAR: Karl Lagerfeld

realitatea

Madonna, fițe de divă

realitatea

Colin Farrell sperie femeile la toaletă – VIDEO

realitatea

TOP 10 cele mai urâte celebrități

realitatea

Esquire a decis: Kate Beckinsale este cea mai sexy femeie din lume

realitatea

Scrie un comentariu