Tabu
PEOPLE

Alexandra Ungureanu – imaginea campaniei Romania fara acnee

Alexandra Ungureanu a fost numita imaginea campaniei „Romania fara acnee“ si prin noul rol care i-a fost desemnat, artista promite ca va incuraja si va sustine toti tinerii sa mentina o viata sanatoasa si echilibrata din toate punctele de vedere.

Campania nationala „Romania fara acnee“ este lansata de Laboratoarele Thea, o clinica pionera in prevenirea, alexandraudiagnosticarea si tratarea definitiva a acneei si isi propune sa traga un semnal de alarma asupra acestei afectiuni care poate avea repercusiuni serioase asupra dezvoltarii psihologice si sociale normale a adolescentilor. In acest sens, campania va fi marcata de actiuni de informare in scolile din toata tara, mesajul ei fiind orientat catre copii, dar si catre parinti, care trebuie sa inteleaga importanta unei alimentatii corecte a copiilor lor, a hidratarii si a practicarii unui sport – toate acestea fiind conditii de baza pentru o piele sanatoasa.

„Este foarte complicat atunci cand ai o problema cu tenul si esti constant in lumina reflectoarelor“, spune Alexandra. „Acneea te afecteaza si la nivel social – erau momente cand tot ce imi doream era sa stau in casa si sa nu ma vada nimeni, insa trebuia sa merg la tv sau la concerte. Am avut perioade cand nu eram sigura pe mine din acest motiv. De aceea, am ales sa ma alatur acestei campanii pentru toti cei care au nevoie de ajutor si sa le spun ca exista tratamente si ca totul se poate rezolva!“, isi incheie Alexandra indemnul adresat celor foarte tineri, dar si parintilor lor.

Campania nationala „Romania fara acnee“ lansata de Laboratoarele Thea si a carei imagine este Alexandra Ungureanu transmite totodata si mesajul ca tratarea acneei prin preventie este mult mai avantajoasa atat din punct de vedere al timpului necesar de tratament, cat si din punct de vedere financiar.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal

Tabu Tabu

Lili Sandu, dublă aniversare pentru ea și iubitul Silviu Tolu

Tabu Tabu

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

Andreea Damian

Walter şi Raluca Zenga au divorțat! Culisele despărțirii

Tabu Tabu

Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”

Andreea Damian

Scrie un comentariu