Tabu
Image default
PEOPLE

Alexandra Ungureanu – imaginea campaniei Romania fara acnee

Alexandra Ungureanu a fost numita imaginea campaniei „Romania fara acnee“ si prin noul rol care i-a fost desemnat, artista promite ca va incuraja si va sustine toti tinerii sa mentina o viata sanatoasa si echilibrata din toate punctele de vedere.

Campania nationala „Romania fara acnee“ este lansata de Laboratoarele Thea, o clinica pionera in prevenirea, alexandraudiagnosticarea si tratarea definitiva a acneei si isi propune sa traga un semnal de alarma asupra acestei afectiuni care poate avea repercusiuni serioase asupra dezvoltarii psihologice si sociale normale a adolescentilor. In acest sens, campania va fi marcata de actiuni de informare in scolile din toata tara, mesajul ei fiind orientat catre copii, dar si catre parinti, care trebuie sa inteleaga importanta unei alimentatii corecte a copiilor lor, a hidratarii si a practicarii unui sport – toate acestea fiind conditii de baza pentru o piele sanatoasa.

„Este foarte complicat atunci cand ai o problema cu tenul si esti constant in lumina reflectoarelor“, spune Alexandra. „Acneea te afecteaza si la nivel social – erau momente cand tot ce imi doream era sa stau in casa si sa nu ma vada nimeni, insa trebuia sa merg la tv sau la concerte. Am avut perioade cand nu eram sigura pe mine din acest motiv. De aceea, am ales sa ma alatur acestei campanii pentru toti cei care au nevoie de ajutor si sa le spun ca exista tratamente si ca totul se poate rezolva!“, isi incheie Alexandra indemnul adresat celor foarte tineri, dar si parintilor lor.

Campania nationala „Romania fara acnee“ lansata de Laboratoarele Thea si a carei imagine este Alexandra Ungureanu transmite totodata si mesajul ca tratarea acneei prin preventie este mult mai avantajoasa atat din punct de vedere al timpului necesar de tratament, cat si din punct de vedere financiar.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf – umilință supremă: “Vorbim de la femei, beții, droguri…”

Tabu Tabu

Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial

Andreea Damian

N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu

Tabu Tabu

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

EXCLUSIV Ilinca Vandici: “Când ai un copil mic în casă, îți umple el timpul”

Tabu Tabu

Mesajul fanului Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea artistei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu