Tabu
Image default
CULTURE

Alexandra Ungureanu relanseaza “Lumea Viseaza”!

“Lumea viseaza”, o piesa cu o poveste speciala din portofoliul Alexandrei Ungureanu, incheie campania Music in pROgress, primul proiect pop-simfonic din Romania. Campania muzicala, ce a spus povestea unor destinatii turistice unice din tara, ajunge la final cu un videoclip filmat în Maramures in Padurea Grosilor.

‘La 13 ani de la lansare, sunt foarte fericita sa lansez acest remake al unei piese care m-a “urmarit” in toata aceasta perioada si a fost un punct de reper pentru cei care ma asculta inca de la inceputuri. Desi a fost remixata de multi DJ cunoscuti, Nora Denea a reusit sa o rescrie pentru orchestra, rafinat si emotionant, aducand a soundtrack de film. Paula m-a surprins intr-o ipostaza in care sunt eu 100%, de cele mai multe ori în lumea mea, timida, izolata si aproape inadaptata exteriorului, dar visand, intotdeauna in compania muzicii!’ declara Alexandra Ungureanu. alexandra

Paula Onet, regizorul campaniei Music in pROgress, declara despre videoclipul “Lumea Viseaza” faptul ca:  ‘Poarta memoria si entuziasmul primei noastre intalniri cand, datorita prietenului nostru comun Sebastian Secan, producatorul ulterior al proiectului, am cunoscut-o pe Alexandra si am ajuns sa lucram impreuna.  Este videoclipul a carui idee si stil vizual s-a nascut prima data, chiar in acea seara, si ultimul care s-a conturat ca montaj, deschizand si inchizand astfel o frumoasa colaborare. Filmarile videoclipului au durat peste 10 ore si elementul inedit este balonul urias de apa, in care Alexandra a fost filmata plimbandu-se prin parc si pe strazi.

“Music in pROgress” este primul proiect pop simfonic independent din Romania si a fost realizat alaturi de orchestra “Nora Denes Symphonical”, formata din muzicieni profesionisti, dascali si elevi ai Liceului de Arta din Baia Mare. Din aceasta campanie fac parte urmatoarele piese: “Deja-vu”, “Hey Brother”, “Cup Song” și “Lumea viseaza”.

 

Credit foto: Ioan Sorin Santa

ARTICOLE SIMILARE

DIALOG TABU cu Marina Palii ⎪ La granița dintre teatru și film

Ciocîrlan

Greta Thunberg crede că adulții subestimează „copiii supărați”

realitatea

Sărbătoritul zilei de 3 mai

realitatea

Muzeul Țăranului Român | Târg cu meșteri şi anticari

Andreea Damian

Grolsch Awakening – studiu despre pasiunile românilor

Urban Christmas Market, la Arcub

Andreea Damian

Scrie un comentariu