Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, de urgență la spital

Zilele acestea nu au fost roz pentru simpatica fiică a Andreei Esca și a lui Alexander Eram, care a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri. Alexia Eram i-a ținut la curent pe fanii ei de pe rețelele de socializare cu starea sănătății ei, după ce a avut parte de probleme mari cu stomacul.
Iubita lui Mario Fresh și fiica Andreei Esca, Alexia Eram a anunțat pe contul ei de socializare, că în dimineața zilei de vineri a ajuns la medic din cauza apendicitei. Și asta s-a întâmplat pentru că tânăra a avut dureri puternice și insuportabile.

alexia-eram-andreea-esca Fiica Andreei Esca a mers să își facă analize iar medicii i-au spus că trebuie să se opereze neapărat de apendicită. “Update-ul zilei de astăzi este să vă spun că azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine. Am ajuns la spital, m-am internat, o să intru mai pe seară la operație, mi-au pus o branulă, au fost drăguti, aștept. Încerc să-mi păstrez optimismul sper să fie bine”, povestea joi și vineri Alexia Eram pe pagină ei de InstaStory. Alexia a povestit vineri că i s-a făcut foame și sete dar nu are voie să mănânce și să bea și nici după intervenție

ARTICOLE SIMILARE

Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei

Andreea Damian

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Minunata lume nouă din 1984. Un nou documentar pe ArteTV

Ciocîrlan

Vezi prin ce exercitii fizice se mentine Rihanna

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 62. Politica… la microscop

realitatea

Un zbor a fost întârziat de bărbați ultra-ortodocși care au refuzat să stea lângă femei

realitatea

Scrie un comentariu