Home > Fashion > Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine

Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine

alexia-eram-fiica-andreea-esca

Fiica Andreei Esca nu este doar frumoasă, are și multe alte talente ascunse. Alexia Eram a stat în izolare în ultima perioadă, însă a fost foarte activă în mai multe domenii și a povestit în exclusivitate pentru noi ce surprize pregătește pentru următoarea perioadă din viața ei.

Aflată la petrecerea organizată de echipa din care face parte și mama ei, Alexia, cu masca pe protecție pe chip, ne-a povestit ce pregătește în următoarea perioadă.

„Am încercat să îmi găsesc tot felul de activități, sport, citit, pentru școală pentru că am avut tot felul de activități dar m-am și plimbat. Am făcut multe chestii de care nu aveam timp înainte și am descoperit TikTok-ul. Am filmat, am făcut mult sport, am gătit lucruri noi, i-am gătit lui Mario, iubitului meu, niște rulouri cu scorțișoară. În câteva zile voi lansa o nouă colecție de vara cu Navitique, mai multe seturi de pantaloni scurți, de treninguri, de vară de toate culorile. Și o să fie unisex. Și în afară de aceasta mai pregătesc o colecție, însă momentan e secret, așa că trebuie să mă urmăriți, o să aflați la momentul potrivit”, ne-a spus tânăra.

Și tot ea ne-a mărturisit că “familia mea nu și-a luat nicio vacanță în avans și asta-i bine, că noi ne facem planurile pe ultima sută de metrii și nu aranjasem nimic. Dar să sperăm că putem avea o vacanță, măcar în țară, dacă descoperim locuri frumoase”, a mărturisit Alexia pentru Tabu.

Articole asemanatoare
cristina cioran a dansat in masina
Cum a arătat primul party monden dat de Andreea Esca într-o parcare după izolare
Mario Fresh
„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită
andreea esca
Andreea Esca, aniversare specială în familie
alexia eram
Alexia Eram a publicat imaginea cu care a încins internetul

Comenteaza acest articol

Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine

by Tabu Tabu   1 min
0