Tabu
Image default
FASHION PEOPLE

Alexia Eram lansează o colecție nouă de haine

Fiica Andreei Esca nu este doar frumoasă, are și multe alte talente ascunse. Alexia Eram a stat în izolare în ultima perioadă, însă a fost foarte activă în mai multe domenii și a povestit în exclusivitate pentru noi ce surprize pregătește pentru următoarea perioadă din viața ei.

Aflată la petrecerea organizată de echipa din care face parte și mama ei, Alexia, cu masca pe protecție pe chip, ne-a povestit ce pregătește în următoarea perioadă.

„Am încercat să îmi găsesc tot felul de activități, sport, citit, pentru școală pentru că am avut tot felul de activități dar m-am și plimbat. Am făcut multe chestii de care nu aveam timp înainte și am descoperit TikTok-ul. Am filmat, am făcut mult sport, am gătit lucruri noi, i-am gătit lui Mario, iubitului meu, niște rulouri cu scorțișoară. În câteva zile voi lansa o nouă colecție de vara cu Navitique, mai multe seturi de pantaloni scurți, de treninguri, de vară de toate culorile. Și o să fie unisex. Și în afară de aceasta mai pregătesc o colecție, însă momentan e secret, așa că trebuie să mă urmăriți, o să aflați la momentul potrivit”, ne-a spus tânăra.

Și tot ea ne-a mărturisit că “familia mea nu și-a luat nicio vacanță în avans și asta-i bine, că noi ne facem planurile pe ultima sută de metrii și nu aranjasem nimic. Dar să sperăm că putem avea o vacanță, măcar în țară, dacă descoperim locuri frumoase”, a mărturisit Alexia pentru Tabu.

ARTICOLE SIMILARE

Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”

Andreea Damian

Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

Andreea Damian

Street fashion: Calina

realitatea

Scarlett Johansson pozeaza iar pentru Dolce&Gabanna

realitatea

Tendințe de la spectacolul Chanel Métiers D’Art 2021, care se vor regăsi în ţinutele de stradă în această iarnă

Andreea Damian

Daria Werbowy for Vogue Paris, august ’09

realitatea

Scrie un comentariu