Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Aliatul parintilor in acest Craciun: catalogul cu oferte Noriel

Numaratoarea inversa pana la Craciun a inceput. In mai putin de o luna cadourile impachetate vor fi asezate sub brad, iar magia Craciunului va lua locul grijilor cotidiene. Insa copilaria de azi nu mai seamana nici macar cu cea de acum 5 ani asa ca, pentru a fi siguri ca cei mici se vor bucura de cea mai frumoasa perioada din an, avem nevoie si de putina inspiratie.

Noriel vine in intampinarea parintilor cu peste 400 de produse la preturi reduse cu pana la 70% si o varietate de vouchere cadou. Prin descarcarea online a catalogului de Craciun sau prezentarea lui fizica in magazin, clientii Noriel se pot bucura de reduceri, in plus, consistente:

–          La cumparaturi de peste 200 lei, prin prezentarea codului unic (primit fizic sau descarcat online) se aplica un discount de 20 lei

–          Automat, la descarcarea catalogului online, clientii Noriel intra in tombola pentru 10 premii a cate 100 euro si marele premiu: un voucher de 1000 de euro.

–          Vouchere cadou pentru cele mai indragite branduri de jucarii, inserate in catalog.

Catalogul poate fi vizualizat aici:

Ce alegi sa pui sub brad? 5 categorii de jucarii din care sa te inspiri

Jucariile nu mai seamana cu ceea ce aveau parintii pe vremea copilariei lor, iar pentru cei care nu au copii sunt un univers infinit in care te poti pierde usor. Categorii de varsta, de activitate, jucarii interactive sau educative, papusi in adaptari moderne sau masini teleghidate ce pot fi construite, care merg pe traiectorii prestabilite. Jucarii care ii fascineaza in egala masura pe cei mici si pe cei mari.

Insa pentru a veni in ajutorul adultilor, Noriel a grupat in noul catalog cele mai bune oferte pentru diverse categorii de jocuri si jucarii. Insa in aceasta multitudine de optiuni, exista si cateva vedete in sacul lui Mos Craciun.

1. Jucarii interactive, care nu te lasa sa pleci: jocurile si jucariile interactive ii vor face pe cei mici sa fie atenti timp indelungat si sa depuna un efort sustinut pentru a mentine jocul. Vedeta categoriei este Magic Jinn, un tigru cu vocea indragitului Marian Ralea, care ii provoaca pe cei mici la un test de identificare a animalelor.

2. Povestitori profesionisti: Inca de la cele mai mici varste, copiii sunt fascinati de sunete si jucarii care scot sunete. Ii ajuta sa perceapa mai bine mediul inconjurator, sa distinga intre o voce si un sunet de fundal sau pur si simplu ii linistesc. Iar cand cresc, povestile spuse de un personaj simpatic sunt cu atat mai captivante.

3. Jocurile pentru dezvoltarea creativitatii, cu o mie de posibilitati: Invatarea prin joaca este una din cele mai eficiente metode de invatare si una dintre cele mai vechi implementate. Invatarea prin joaca ajuta la dezvoltarea unei memorii de lunga durata datorita miscarilor repetitive, provocarilor ridicate si dezvolta gandirea logica.

4. Clasicele papusi, in haine moderne: Papusile vor ramane intotdeauna favoritele fetitelor. Le ofera ocazia sa creeze povesti cu personajele, sa construiasca un caracter pentru fiecare, sa le imbrace, sa le personifice si astfel sa isi dezvolte empatia.

5. Jocurile de constructii si baietii, o iubire sigura: Jocurile de constructie sunt printre cele mai recomandate pentru copii, pentru ca stimuleaza si dezvolta mai multe abilitati simultan. Copilul este mai curios sa exploreze necunoscutul, sa faca si sa refaca o constructie, astfel incat se obisnuieste sa gandeasca strategic, isi dezvolta capacitatea de a rezolva probleme si coordonarea mana-ochi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Primele femei saudite și-au obținut permisele de conducere auto. FOTO

Andreea Damian

Nuvela SMS

realitatea

GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Andreea Damian

Un nou tratament pentru modelarea feței și corectarea ridurilor a apărut în România

realitatea

Design-ul tau interior chiar conteaza

realitatea

Orașele plutitoare – soluția salvatoare a ONU pentru populațiile afectate de schimbările climatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu