Tabu
Image default
lifestyle

Alice Cooper, Joe Perry si Johnny Depp vin la București

The Hollywood Vampires, supergrupul din care face parte parte Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) va concerta la București la finalul lunii august a anului viitor.

Concertul The Hollywood Vampires este programat pe 31 august 2021 la Romexpo, conform unui anunț făcut de organizatori pe Facebook.

Primele 500 de bilete din fiecare categorie au prețuri promoționale și vor putea fi cumpărate începând cu data de 14 decembrie, ora 10:00. În total 10.000 de bilete vor puse la vânzare.

Supergrupul Hollywood Vampires a fost fondat de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry în 2015. La originea formării acestei trupe a stat dorința de a aduce un omagiu tuturor artiștilor din scena rock răpuși de excese. The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Trupa a concertat la Bucuresti in 2016, cand membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alaturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) si compozitorul si multi-instrumentistul Bruce Witkin.

ARTICOLE SIMILARE

Lui Katie Holmes i-a crescut părul peste noapte

realitatea

ANDREEA ANTONESCU a fugit in America! Dar nu singura!

Mariaj de probă pentru Jennifer Aniston

realitatea

Mihaela Radulescu dezvaluie secretul unor brate perfecte

ANGELA GHEORGHIU, cea mai sexy artista lirica! FOTO de la Scala din Milano

realitatea

Scandal la Miss Germania: «Fundul ăsta nu-i al meu!»

Scrie un comentariu