Tabu
Image default
lifestyle

Alice Cooper, Joe Perry si Johnny Depp vin la București

The Hollywood Vampires, supergrupul din care face parte parte Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) va concerta la București la finalul lunii august a anului viitor.

Concertul The Hollywood Vampires este programat pe 31 august 2021 la Romexpo, conform unui anunț făcut de organizatori pe Facebook.

Primele 500 de bilete din fiecare categorie au prețuri promoționale și vor putea fi cumpărate începând cu data de 14 decembrie, ora 10:00. În total 10.000 de bilete vor puse la vânzare.

Supergrupul Hollywood Vampires a fost fondat de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry în 2015. La originea formării acestei trupe a stat dorința de a aduce un omagiu tuturor artiștilor din scena rock răpuși de excese. The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Trupa a concertat la Bucuresti in 2016, cand membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alaturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) si compozitorul si multi-instrumentistul Bruce Witkin.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey își cere scuze pentru cum a cântat la funeraliile lui Michael

realitatea

Monica Niculescu

realitatea

TEST: Cum sa recunosti un ORGASM FALS!

NND(KP)

realitatea

Robbie Williams nu e GRAS! Ne demonstreaza pozandu-se dezbracat

Ghici cine

realitatea

Scrie un comentariu