Tabu
PEOPLESlider

Alice Cooper, „pact de moarte” cu soţia sa

Alice Cooper a încheiat un „pact de moarte” cu soţia sa, Sheryl Goddard, și potrivit înţelegerii, în cazul în care unul dintre ei moare, „vor pleca împreună”.

Starul rock în vârstă de 71 de ani este căsătorit de 43 de ani cu fosta balerină în vârstă de 62 de ani. În afara tentativei de divorţ din noiembrie 1983 – când artistul s-a luptat cu dependența de alcool -, niciun alt moment negativ nu a tulburat relația lor, deoarece s-au împăcat câteva luni mai târziu, în 1984.

Cântărețul de muzică rock spune că „nu ar putea trăi unul fără celălalt”, astfel că, dacă unul dintre ei moare, „vor pleca împreună”. „Am făcut acest pact – nu există nicio posibilitate să supraviețuim unul fără celălalt”, a declarat Alice Cooper, potrivit contactmusic.net. „Nu aș putea trăi fără ea”, a adăugat artistul. „Am fost căsătorit 43 de ani cu cea mai grozavă fată din lume. Nu ne-am înșelat niciodată”, a mai spus el.

În ciuda trecutului tumultuos – care a inclus și consum de cocaină -, artistul spune că este într-o formă foarte bună, nu fumează, nu a mai consumat alcool de 37 de ani, joacă golf, se alimentează sănătos și nu crede că va muri prea curând, având în vedere genele sale puternice.

Alice Cooper și Sheryl Goddard sunt căsătoriți din 1976 și au împreună trei copii: cântăreaţa Calico, născută în 1981, Dash, născut în 1985, şi Sonora Rose, născută în 1993.

 

ARTICOLE SIMILARE

Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA

Dora Constantinovici

Bogdan Vlădău a devenit tată pentru prima oară

Tabu Tabu

Cum reacționează, de fapt, creierul femeii la pornografie și imagini nud

Andreea Damian

Google refuză să elimine aplicaţia prin care saudiții își urmăresc nevestele

Andreea Damian

Perfecționismul – o caracteristică toxică. Cum îți poate ruina viața

Andreea Damian

Pictura cu diamante, un nou hobby descoperit în timpul pandemiei

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu