Home > Lifestyle > Stiri > Asa arata in urma cu 15 ani, cand nu avea nici o operatie estetica! ACUM, e bruneta!

Asa arata in urma cu 15 ani, cand nu avea nici o operatie estetica! ACUM, e bruneta!

Si-a marit sanii, buzele si si-a ridicat fundul. Mirajul operatiilor estetice a prins-o si pe Alice Iotta, sora Simonei Sensual. Riguroasa cu felul in care arata, blonda a tinut mortis sa bifeze cateva imbunatatiri la cabinetul medicului estetician si, din pacate, a trecut si printr-o experienta traumatizanta, care a facut-o sa-si ia gandul de la astfel de operatii.

Reporterii WOWbiz.ro au intrat in posesia unor imagini cu sora Simonei Sensual din perioada 17-20 de ani si se poate observa lesne ca “mama natura” a fost destul de generoasa cu ea: “La vremea respectiv era la moda conturul de buze maro. Lucram ca manechin atunci. Am avut si sani, si buze groase, dar intotdeauna mi-am dorit mai mult. Asa sunt eu. Chiar si acum ma gandesc uneori ca ar merge sa am sanii si mai mari, dar cand imi aduc aminte prin ce suferinte am trecut, ma razgandesc repede”, a povestit Alice, pentru

Intre timp, ALICE IOTTA a ajuns sa arboreze un cu totul alt look – iat-o cu o peruca bruneta in imagini recente, de saptamana asta!

 

 

Articole asemanatoare
Cum arata Carmen Harra in urma cu 40 de ani!
Cea mai sexy bunică: are 42 de ani, două fiice şi trei nepoţi. Îţi dai seama care e?
Silvia Dumitrescu, pe vremea când era la liceu! FOTO
Uite CÂT de FRUMOASĂ era MAMA Antoniei când era TÂNĂRĂ

Comenteaza acest articol

Asa arata in urma cu 15 ani, cand nu avea nici o operatie estetica! ACUM, e bruneta!

by realitatea   1 min
0