Tabu
PEOPLE Slider

Alicia Keys, cadou extravagant pentru soțul ei

alicia keys

Alicia Keys s-a căsătorit cu rapperul și producătorul muzical Swizz Beatz în 2010, dar formează un cuplu din 2008. Și pentru că dragostea ei pentru soț este nemărginită, cântăreața a umblat adânc în conturi și i-a oferit de ziua lui un cadou care valorează nu mai puțin de 150.000 de dolari.

O avere, ar crede unii, dar artista în vârstă de 37 de ani nu a simțit deloc această cheltuială, pentru că are o avere estimată la 70 de milioane de dolari.

Swizz Beatz, al cărui nume real este KasseemDean, s-a bucurat enorm când a văzut Aston Martinul de 150.000 de dolari. Iar modelul Vantage este foarte rar, deci bucuria lui a fost cu atât mai mare cu cât a avut un motiv în plus să accepte că tocmai a împlinit 40 de ani.

https://www.instagram.com/p/BpLKBs8AKXr/?utm_source=ig_embed

De obicei bărbații sunt cei care cheltuiesc averi să-și răsfețe partenerele de viață. Dar iată că Alicia Keys a planificat surpriza pentru ziua lui de naștere atât de meticulos, încât rapperul a rămas cu gura căscată când a văzut bolidul de culoare galbenă parcat în curtea casei.

Swizz Beatz n-a mai ținut cont că are brațul stâng fracturat și a dat o raită cu automobilul de sute de cai putere.

https://www.instagram.com/p/BpKfL7QAypg/?utm_source=ig_embed

 

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge

Andreea Damian

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Tradwives își sacrifică carierele pentru a satisface capriciile soților și insistă că ăsta e secretul fericirii conjugale

Andreea Damian

Scrie un comentariu