Home > Slider > Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

Alicia Vikander

Alicia Vikander a preluat ștafeta de la Angelina Jolie și o va juca pe Lara Croft în Tomb Raider. Actrița a stat luni bune în sala de forţă pentru acest rol, iar multe dintre cascadorii le-a făcut singură. Aceasta a pus pe ea aproape 6 kilograme de mușchi, după ce a urmat un program de fitness intens.

Dar după ce şi-a transformat corpul într-un pachet de muşchi, actrișa suedeză, în vârstă de 29 de ani, a fost ținta batjocurii sexuale în ultimele săptămâni din cauza unor cârcotași virtuali care susțin că „sânii ei nu sunt suficient de mari pentru acest rol”. Alicia Vikander afișează un fizic prea zvelt și prea musculos în comparație cu formele voluptuoase ale Angelinei Jolie când a jucat rolul Larei Croft în 2001.

La rândul ei, Angelina Jolie a stârnit păreri pro şi contra în rândul fanilor, care credeau că nu are fizicul adecvat pentru a o juca pe eroina cu sânii mari. Aceasta a purtat un sutien de umplutură pe toată perioada filmărilor, pentru a-şi apropia caracteristicile fizicului de cele ale eroinei

Alicia Vikander a recunoscut într-o emisiune televizată că nu are același fizic ca al personajului din jocul video pe care se bazează filmul. „ Aveam o viziune clară asupra modului în care am vrut să o joc”, a spus aceasta. „Am fost o mare fană a Larei de când eram copilă și pentru că nu puteam s-o interpretez la 10 ani, i-am învățat toate mișcările”, a mai mărturisit actrița care și-a realizat singură cascadorile pentru Tomb Raider.

Dominic West, care joacă rolul tatălui Larie Croft în film, a dezvăluit recent pentru revista Vogue că noua adaptare a Tomb Raider se concentrează mai puțin pe sâni și mai mult pe luptă.

lara croft

Alicia Vikander a fost invitată la emisiunea The Project și a dezvpluit cum s-a transformat într-un pachet de muşchi pentru a o portretiza cât mai veridic pe dornica de aventură Lara Croft. Vedeta s-a supus unui antrenament milităresc și unei diete drastice, în urma cărora a pus pe ea 6 kilograme de mușchi. Conform celor de la Popsugar.com, Alicia Vikander a fost ghidată de Magnus Lygdback, antrenorul suedez care a lucrat și cu alte femei celebre, printre care se numară și Gal Gador și Katy Perry.

„Am acoperit toate palierele – de la ridicări clasice la antrenamente de întărire a musculaturii”, a spus Magnus. „Am combinat genuflexiunile, cu tracțiunile și flotările, antrenamentul cu aparate, la mișcările care implică lucrul cu propria greutate și exercițiile care ajută la dezvoltarea masei muscular”, a mai spus Lygdback.

alicia vikander

Cei doi au lucrat împreună timp de șapte luni, între cinci și șapte zile pe săptămână. Durata antrenamentelor a fost de maxim o oră. În ceea ce privește abdomenul de fier al Aliciei, Magnus povestește că a avut o abordare diferită. Antrenorul a abordat exercițiile pentru abdomen în trei moduri diferite: dinamic, static și izometric. Pentru a pune masă musculară, Vikander a urmat și o dietă strictă, bogată în proteine.

Filmul „Tomb Raider: Începutul” rulează în cinematografele din România din 16 martie.

 

 

Articole asemanatoare
„Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

by Andreea Damian   2 min
1