Home > beauty > Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Victoria Beckham

Victoria Beckham a dezvăluit secretul pielii ei fără cusur – mănâncă patru avocado pe zi. Dar, deși fructele sunt pline de nutrienți, experții ne avertizează să nu-i urmăm exemplul, deoarece această dietă nu oferă varietate.

Și, poate surprinzător, având în vedere siluetă trasă prin inel a vedetei, nutriționiștii spun că o dietă concentrată pe alimente bogate în calorii ar putea duce la supraalimentare.

Fosta membră a trupei Spice Girls, în vârstă de 45 de ani, și-a dezvăluit secretele alimentației într-un interviu acordat The Telegraph Magazine. După ce a citit că secretul unei pieli strălucitoare constă în a consuma cantitatea potrivită de grăsimi, Victoria mănâncă acum trei sau patru avocado pe zi. O ajută și moștenirea genetică. „Atâta timp cât poate arăta cât mai bine, erste fericită”, scrie publicația despre Victoria Beckham.

Nu s-au oferit detalii despre ce altceva consumă Posh și nici despre modul în care pregătește fructele pentru a se menține în formă, tânără și frumoasă.

Avocado – favoritul tuturor vedetelor, inclusiv al Ducesei de Sussex – este bogat în vitamine, fibre și grăsimi mono-nesaturate sănătoase și sunt unul dintre puținele fructe care nu conțin practic zahăr.

Consumul de avocado face bine pielii ei, dar a-l mânca dimineața, la prânz sau la cină reprezintă o problemă, este de părere nutriționistul Jackie Lynch, citat de Daily Mail. Se știe că grăsimile mono-nesaturate și grăsimile în general sunt bune pentru piele. Avocado este, de asemenea, o sursă bună de vitamine E și C, care sunt importante pentru sănătatea pielii.

Vitamina C este necesară pentru a produce colagen, proteina care menține pielea plină și elastică, în timp ce Vitamina E este un antioxidant care ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete dăunătoare de soare.

Dar Lynch a adăugat: „Mereu m-am ferit de tot ceea ce înseamnă alimentație obsesivă – și să mănânci patru avocado pe zi este cam obsedant. Varietatea este foarte importantă în dietă”. Ea a spus că avocado nu conține o mulțime de alte tipuri de grăsimi, cum ar fi grăsimi polinesaturate, acizi grași omega-3 sau saturați, care joacă de asemenea un rol important.

Articole asemanatoare
Ce trebuie să știi despre scrubul facial
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
Eva longoria
Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham dezvăluie secretul unui mariaj de durată

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

by Andreea Damian   1 min
2