Home > beauty > Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

Victoria Beckham

Victoria Beckham a dezvăluit secretul pielii ei fără cusur – mănâncă patru avocado pe zi. Dar, deși fructele sunt pline de nutrienți, experții ne avertizează să nu-i urmăm exemplul, deoarece această dietă nu oferă varietate.

Și, poate surprinzător, având în vedere siluetă trasă prin inel a vedetei, nutriționiștii spun că o dietă concentrată pe alimente bogate în calorii ar putea duce la supraalimentare.

Fosta membră a trupei Spice Girls, în vârstă de 45 de ani, și-a dezvăluit secretele alimentației într-un interviu acordat The Telegraph Magazine. După ce a citit că secretul unei pieli strălucitoare constă în a consuma cantitatea potrivită de grăsimi, Victoria mănâncă acum trei sau patru avocado pe zi. O ajută și moștenirea genetică. „Atâta timp cât poate arăta cât mai bine, erste fericită”, scrie publicația despre Victoria Beckham.

Nu s-au oferit detalii despre ce altceva consumă Posh și nici despre modul în care pregătește fructele pentru a se menține în formă, tânără și frumoasă.

Avocado – favoritul tuturor vedetelor, inclusiv al Ducesei de Sussex – este bogat în vitamine, fibre și grăsimi mono-nesaturate sănătoase și sunt unul dintre puținele fructe care nu conțin practic zahăr.

Consumul de avocado face bine pielii ei, dar a-l mânca dimineața, la prânz sau la cină reprezintă o problemă, este de părere nutriționistul Jackie Lynch, citat de Daily Mail. Se știe că grăsimile mono-nesaturate și grăsimile în general sunt bune pentru piele. Avocado este, de asemenea, o sursă bună de vitamine E și C, care sunt importante pentru sănătatea pielii.

Vitamina C este necesară pentru a produce colagen, proteina care menține pielea plină și elastică, în timp ce Vitamina E este un antioxidant care ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete dăunătoare de soare.

Dar Lynch a adăugat: „Mereu m-am ferit de tot ceea ce înseamnă alimentație obsesivă – și să mănânci patru avocado pe zi este cam obsedant. Varietatea este foarte importantă în dietă”. Ea a spus că avocado nu conține o mulțime de alte tipuri de grăsimi, cum ar fi grăsimi polinesaturate, acizi grași omega-3 sau saturați, care joacă de asemenea un rol important.

Articole asemanatoare
alimente sănătoase
7 alimente sănătoase care consumate în exces ne fac mult rău
avocado
Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?
Avocado-ul mexican este noua marfă criminală din lume
Ce trebuie să știi despre scrubul facial

Alimentul secret pe care Victoria Beckham îl consumă zilnic pentru o piele frumoasă

by Andreea Damian   1 min
2