Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alina Ceușan e gata de botez, dar nu știe când va avea loc

În luna septembrie, Alina Ceușan a devenit pentru prima dată mamă. Vedeta a făcut recent primele declarații despre botezul băiețelului ei, Rock care va avea loc în curând, însă acest eveniment va fi unul restrâns, pe timp de pandemie, cu puțini invitați și probabil doar cu familia cuplului.
Deși ne aflăm în plină pandemie și sunt o mulțime de restricții pentru evenimente private, iată că Alina Ceușan se gândește la botezul fiului ei Rock. Fosta vedetă a unui reality show de succes unde a participat alături de Carmen Grebenișan, a dat deja detalii despre acest eveniment. Alina a povestit că va fi un eveniment foarte intim, în familie, unde vor participa ea, tatăl copilului, Raul Tișa dar și nașii, părinții și frații lor.

alina-ceusanAu vrut să-l facă în luna aprilie, dar au zis că este foarte târziu. Voiau să facă ceva asemănător cu ceea ce au făcut la cununia lor civilă, un eveniment total restrâns, acasă, pe teraa lor, însă momentan nu s-au hotărât ce vor face exact. Vedeta nu a dat detalii, însă a spus că botezul va avea loc în curând și că vor fi prezenți apropiații, având în vedere evoluția pandemiei în țara noastră și restricțiile impuse. Cel mai probabil o să-l facă acum, destul de repede pentru că au trecut cele șase săptămâni. “Încă este o discuție, dar sunt de părere că botezul este făcut pentru a binecuvânta copilul, nu trebuie să fie mare tam-tam, mai ales cu legile de față, este potrivit să fim doar în familie. Ne-ar fi plăcut să avem acest eveniment la restaurant, dar o să-l facem acasă, la Cluj”, a povestit Alina.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu în scandalul cu filmulețul „interzis”

Andreea Damian

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 1 august!

realitatea

Dolly Parton despre pericolele presiunii imaginii corpului asupra fetelor tinere: “Mă îngrijorează”

realitatea

Meghan Markle a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

Dieta cu bors si zer!

realitatea

Scrie un comentariu