Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alina Eremia a plecat în vacanță. Ce destinație a ales

Pentru că nu au concerte sau evenimente din cauza pandemiei, unele vedete s-au gândit să plece să se relaxeze puțin departe de casă. Este și cazul actriței și soistei Alina Eremia care împreună cu iubitul ei au decis să meargă într-un loc plin de căldură și unde să fie și mare și soare.
Îndrăgita solistă, care a devenit celebra odată cu apariția ei în serialul “Pariu cu viața” și a făcut parte din trupa LaLa Band, și-a luat o vacanță binemeritată. Simpatica Alina Eremia, care va împlini pe 15 decembrie vârstă de 26 de ani, a plecat împreună cu iubitul ei într-o călătorie și a publicat deja pe rețelele de socializare imagini din Maldive, un loc exotic, unde s-a filmat pe plajă.

alina eremia in maldive Îmbrăcată întrun halat transparent Alina deja s-a filmat pe plajă, pe malul marii unde și-a făcut și câteva TikTokuri pe care le puteți vedea pe rețelele de socializare. Alina și-a dorit să se relaxeze și să plece departe de nebunia din țară așa că a ales un loc exotic, acolo unde nu sunt probleme cu coronavirusul și nu sunt foarte mari restricții. A ales Maldivele și acum se relaxează acolo împreună cu iubitul său înainte de a se întoarce în țară.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată familia actorului Gabriel Fătu

Tabu Tabu

Cum își petrec timpul în casă Cătălin și Andra Măruță

Tabu Tabu

Piese vestimentare universale pentru iarnă. Sunt la modă și la 20 de ani, și la 50 de ani

Andreea Damian

Bogdan Vlădău a devenit tată pentru prima oară

Tabu Tabu

Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei

Andreea Damian

Cum traieste omul mai bine: cu rutina sau in lipsa ei?

realitatea

Scrie un comentariu