Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alina Eremia, mămică?

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta în vârstă de 27 de ani trăiește de cinci ani o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr care nu are nicio legătură cu showbiz-ul autohton.

Bărbatul care i-a furat inima se numește Edi Barbu, iar relația lui cu Alina a fost învăluită în mister. Cei doi nu se grăbesc la altar. Ba mai mult, nici măcar nu se gândesc la un copil, cel puțin pentru moment.

Alina Eremia și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre sarcină. Nu, nu este însărcinată, însă nici nu-și dorește acest lucru. Cel puțin nu în viitorul apropiat.

De curând, cântăreața a fost intervievată de Gina Felea din „Băieți de oraș” (Anca Dinică) și nu a mai putut să se ascundă și a trebuit să răspundă unor întrebări delicate despre.

”De cinci ani tot salivez la el (nr. la iubitul ei). Nu, nu vreau (nr. să rămân gravidă) Nu, nu vreau acum, mai încolo”, a spus Alina Eremia într-un interviu oferit Ginei Felea, jucată, de Anca Dinicu.

Fanii au rămas surprinși la auzul acestui răspuns, mai ales că Alina Eremia și Edi formează un cuplu de cinci ani și toată lumea se aștepta ca artista să-și întemeieze o familie cât de curând.

Momentele în care Alina vorbește despre bărbatul care o face fericită sunt foarte puține și, chiar și atunci, are grijă să nu-i scape prea multe.

ARTICOLE SIMILARE

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre vedete

realitatea

Sărbătoare în familia lui Catrinel Sandu: vedeta și-a aniversat mama

Tabu Tabu

Torsul pisicii are efecte terapeutice. INFOGRAFIC fascinant care îți dă motive să-ți iei una

Andreea Damian

Sportivul Alex Stoica și-a făcut “Top Gun Look”

Tabu Tabu

Google e acuzat public de hărţuire şi de discriminare sexuală

Realitatea PLUS prezintă o emisiune nouă, 100% putere feminină cu Alexandra și Ana Maria Păcuraru

Andreea Damian

Scrie un comentariu