Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alina Eremia și iubitul, imaginea sexy cu care au incendiat netul

Ați aflat deja, tot de la noi, că solistă și actrița Alina Eremia a plecat într-o vacanță mult așteptată și relaxantă tocmai în Maldive. Însă fermecătoarea vedetă nu a plecat singură, ci însoțită de nimeni altul decât iubitul ei Edi, cu care a apărut în cel mai recent videoclip al ei.

Se știe faptul că multă vreme fermecătoarea Alina Eremia nu și-a scos în lume iubitul și nici nu l-a arătat pe rețelele de socializare.

alina erenia si edi iubitul ei in maldive

Din contra, la evenimente venea mai târziu cu el ca să nu se întâlnească cu ziariștii. Însă lucrurile s-au schimbat, au pozat împreună pentru o revistă glosy și apoi l-a luat partener în cel mai recent videoclip al său. Însă iată că cei doi au plecat într-o vacanță în Maldive și au publicat de acolo imagini incendiare cu ei doi pe plajă.

Iar lângă fotografii actrița și actrița a scris următorul text: “The person that i call when i’m sad and when i’m happy” – “Persoană pe care o sun atunci când sunt tristă sau sunt veselă”. Imaginea a strâns în numai două ore de la publicarea ei aproape 50.000 de aprecieri de la prietenii virtuali care s-au bucurat că preferată lor le oferă imagini cu partenerul ei și instantanee sau imagini din locurile de vis pe unde merg la plimbare.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton i-a „suflat” titlul de sub nas cumnatei sale

Andreea Damian

Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat

Andreea Damian

Sosia Antoniei, vedetă într-un nou serial

Tabu Tabu

Mințite 60 de ani în legătură cu contraceptivele pentru că un bărbat a vrut să-i facă pe plac Papei

Dora Constantinovici

Gina Pistol, accident în sarcină!

Tabu Tabu

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Scrie un comentariu