Tabu
Image default
PEOPLE

Alina Pușcaș a făcut 35 de ani fără party

Fosta actriță din serialele “Narcisa sălbatică” și “Fructul oprit” dar și gazda feminină a emisiunii de divertisment “Te cunosc de undeva” a împlinit 35 de ani pe 2 noiembrie. Din păcate, actrița a fost foarte ocupată cu proiectele ei și nu va avea cum să petreacă în condițiile actuale de pandemie.
“Mulțumesc pentru urări, nu pot să cred în ce fel am început ziua, au început imediat să curgă felicitările. O să fie o zi cumva normală, pentru că nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”, a spus Alina pe pagina ei de socializare în instastory.

alina-puscas-mihai-stoenescuMomentan ea mai are de filmat pentru finala emisiunii de la Antena 1 și apoi probabil că își va lua o scurtă vacanță pe care o va petrece împreună cu soțul ei, un romantic incurabil pe care probabil că o va surprinde de ziua ei. Însă în afară de flori și mici cadouri de la cei dragi, vedeta de televiziune nu a primit decât mii de mesaje de felicitare atât de la prieteni reali cât și de la prieteni virtuali. Vedeta se bucură de familia ei frumoasă, de copii și soțul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat

Andreea Damian

Hailey Bieber, rochia de mireasă de „vis” pe care a purtat-o în ziua nunții

Andreea Damian

Placido Domingo este acuzat de abuz sexual de încă unsprezece femei

realitatea

Justin Bieber, DEZVIRGINAT de Rihanna?

Avionul lui Pink s-a prăbușit în Danemarca

Andreea Damian

Smiley se face din nou actor toamna aceasta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu