Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Alina Sorescu a divorțat în secret de Alexandru Ciucu? Cum s-a dat de gol

Se zvonește de mult timp că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, dar speculațiile s-au intensificat în ultima perioadă.

Întrebarea care stă pe buzele este dacă s-au despărțit sau nu cei doi. Niciunul nu a oferit nicio declarație în acest sens, dar un gest al artistei le-a dat de gândit admiratorilor lor.

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu soțul ei, Alexandru Ciucu. Este pentru a doua oară când artista face asta, după apariția zvonurilor legate de un așa-zis divorț.

Asta i-a făcut pe internauți să-și ridice semne de întrebare. Nu este pentru prima dată când artista acționează în acest mod. A făcut la fel și în vara anului 2021, după zvonurile divorțului.

La momentul respect, creatorul de modă a negat toate speculațiile și a mărturisit că el și soția nu au de gând să se separe. Mai mult decât atât, susține faptul că în relația lor nu existe nicio problemă și le place să fie discreți:

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat el pentru fanatik.ro.

ARTICOLE SIMILARE

10 replici pe care nu e bine sa le folosesti pentru o persoana care sufera de depresie

realitatea

Cum aleg un fond de ten potrivit pielii mele?

Andreea Damian

De ce va purta Joaquin Phoenix același costum la toate festivitățile de premiere din 2020?

realitatea

Katherine Heigl şi-a revenit după sarcină şi a postat pozele pe Instagram

Dora Constantinovici

Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș

realitatea

Concertul de Anul Nou de la Filarmonica Sibiu propune „O seară ca-n filme”

Andreea Damian

Scrie un comentariu