Tabu
Image default
PEOPLESlider

Alina Sorescu a divorțat în secret de Alexandru Ciucu? Cum s-a dat de gol

Se zvonește de mult timp că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, dar speculațiile s-au intensificat în ultima perioadă.

Întrebarea care stă pe buzele este dacă s-au despărțit sau nu cei doi. Niciunul nu a oferit nicio declarație în acest sens, dar un gest al artistei le-a dat de gândit admiratorilor lor.

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu soțul ei, Alexandru Ciucu. Este pentru a doua oară când artista face asta, după apariția zvonurilor legate de un așa-zis divorț.

Asta i-a făcut pe internauți să-și ridice semne de întrebare. Nu este pentru prima dată când artista acționează în acest mod. A făcut la fel și în vara anului 2021, după zvonurile divorțului.

La momentul respect, creatorul de modă a negat toate speculațiile și a mărturisit că el și soția nu au de gând să se separe. Mai mult decât atât, susține faptul că în relația lor nu existe nicio problemă și le place să fie discreți:

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat el pentru fanatik.ro.

ARTICOLE SIMILARE

3 site-uri cu daruri inedite pentru femeia din viata ta

realitatea

Trucuri pe care le poți învăța de la Meghan Markle pentru a fermeca pe toată lumea

Andreea Damian

Brock Collection aduce tendința Regencycore la H&M

Andreea Damian

Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră

realitatea

Celebritati amatoare de Sex Tape

realitatea

Evoluția rochiei de mireasă și modul în care societatea s-a schimbat odată cu ea

Andreea Damian

Scrie un comentariu