Home > Lifestyle > Stiri > HORROR! Alinei Puscas i s-a desfacut operatia la sani si i-a “mucegait” siliconul!

HORROR! Alinei Puscas i s-a desfacut operatia la sani si i-a “mucegait” siliconul!

Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, nu face parte din categoria vedetelor care adora sa vorbeasca despre dramele lor. Mai mult, Alina isi tine viata privata departe de ochii presei, drept dovada sta si nunta secreta pe care o va face la Sibiu, la sfarsitul acestei luni, eveniment pe care l-a organizat pe ascuns.

Totusi, pe vremea cand avea 22 de ani, Alina Puscas a vrut sani putin mai mari si “bine asezati” asa ca si-a pus implanturi. Totul a decurs foarte bine, insa, in perioada de recuperare,  nu a ascultat de indicatiile medicului.

“Alina avea sani, dar era nebunia aia cu silicoanele si si-a pus si ea. Dupa operatie, stii ca trebuie sa porti bustiera, sa nu faci efort, sa ai grija cum dormi, sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le faci. Ea si-a pus silicoane si a plecat la Targu Mures, unde facea scoala, si s-a apucat sa care valizele. Avea bagaje. Desi stia ca n-are voie. I s-a desfacut operatia la unul din sani si de aici a pornit totul. A stat vreo doua zile acasa, a vazut ca nu-i trece, ca nu se inchide operatia si a sunat-o pe mama ei care nu locuia la Targu Mures. Mama ei a luat legatura cu doctorul si i-a zis Alinei sa mearga de urgenta ca sa vada ce a patit la san. A ajuns, cred ca, la limita pentru ca siliconul ii mucegaise, prin taietura de la operatie  si incepuse sa lase un lichid negru. A fost nevoita sa mai faca o operatie. Acum e bine, nu mai are probleme”, au povestit surse din anturajul Alinei Puscas pentru wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
5 vedete despre care se presupune ca ar avea silicoane
Termenul de valabilitate al unui implant cu silicon
Alt SHOW de la Antena 1 suspendat! O multime de vedete au ramas fara job!
Alina Puscas a slabit prea mult!

Loading...

Comenteaza acest articol

HORROR! Alinei Puscas i s-a desfacut operatia la sani si i-a “mucegait” siliconul!

by   1 min
0