Tabu
Image default
FASHION Slider

All denim | Cum să-l porți și ce greșeli să eviți

Îți faci griji că vei arăta ca un cowboy? Uită de interdicții și descoperă posibilele combinații pentrun un aspect all-denim. Jachetă, fustă, pantaloni scurți, blugi cu talie înaltă și salopetă: dezvăluim combinațiile care funcționează mereu. Și greșelile care ar putea fi fatale pentru tine.

Denim pe denim: de ce să nu poți? Până la proba contrarie, nimeni nu a plâns vreodată de fashion faux pas la simpla vedere a salopetelor din denim.

Aspect all denim: combinațiile potrivite

1. O singură piesă. Rochie, salopetă sau costum: alegerea îți aparține în funcție de gradul tău de imprudență. Cu o rochie scurtă sau midi care scoate la iveală picioarele, succesul este garantat. Caută o rochie cămașă daca ai forme voluptoase pentru a nu-ți marca silueta și nu uita să feminizezi și mai mult silueta cu o pereche de tocuri înalte. Îmbracă modele cu nasturi și mulate pe corp dacă ești înaltă sau minionă.

2. Work-girl: cămașă + blugi cu talie înaltă. Dar cu o singură condiție: să strecori părțile laterale ale cămășii în pantaloni. Dacă nu o faci, ai grijă la cămașa care atârnă. O geantă drăguță din piele într-o culoare trendy și mocasini (opțiunea plată) sau pantofi colorați (opțiune vamp) și aspectul este gata.

Aspect all denim: greșeli de evitat

1. Cel mai obișnuit este să exagerezi cu stilul cowboy. Prin urmare, evită să evoci Statele Unite: bijuterii turcoaz până la bandane prin genți cu franjuri. Sau, ne asumăm pe deplin această latură a „vestului sălbatic”.

2. Cel mai complicat lucru este să știi cum să asociezi nuanțele potrivite de albastru. Combină două nuanțe de albastru închis sau două nuanțe mai deschise pentru a te juca cu monocromul și vei limita riscul. Sau poate preferi denimul colorat? Poartă blugi verzi și o cămașă blue, deschisă peste un pulover din mohair. În picioare? Ghete, desigur!

Ultimul sfat înainte de a începe să adopți aspectul all denim: nu uita să îți feminizezi întotdeauna ținuta cu accesorii glamour. Caută insigne zâmbitoare și scrunchies de păr. Sunt acceptate și colierele aurii care luminează decolteul unei cămăși din denim, curelele colorate care dinamizează latura monocromă, genților distractive (în acest sezon, răsfățați-vă cu geanta poștașului) și pantofilor eleganți.

 

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Kidman face dezvăluiri intime despre mariajul cu Tom Cruise

Andreea Damian

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

American Music Awards 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

DJ Fatboy Slim a remixat extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU

Andreea Damian

NEW COUPLE ALERT | Demi Moore și John Travolta

Andreea Damian

Impozitarea cărnii roșii ar putea salva multe vieți – potrivit noilor cercetări

realitatea

Scrie un comentariu