Tabu
Image default
FASHIONSlider

All in black: covorul roșu auster al distribuției The Crown din Londra

Actorii serialului The Crown de pe Netflix au mizat pe ținute negre la avanpremiera sezonului 5, care a avut loc marți la Londra.

Lansarea celui de-al cincilea sezon înfurie Palatul Buckingham. Lansat pe Netflix miercuri, 9 noiembrie, noul sezon The Crown este deja criticat. Atât Palatul, cât și britanicii critică seria istorică a lui Peter Morgan pentru că a rescris istoria recentă a Casei Windsor. Acest lucru nu a împiedicat însă distribuția – complet reînnoită cu ocazia sezonului 5 – să pășească cu mândrie pe covorul roșu, în cadrul premierei mondiale de marți, la Londra.

La Teatrul Drury Lane, actorii și actrițele serialului au defilat unul după altul, înainte de a fi imortalizați de o armată de fotografi. Și, evident, distribuția se consultase în prealabil pentru ținute de seară, concentrându-se exclusiv pe negru, la două luni după moartea reginei Elisabeta a II- a.

Cea care o interpretează pe Regina Elisabeta a II-a este Imelda Staunton care a optat pentru un blazer negru și pantaloni asortați cu o cămașă albă și cravată. Același stil au adoptat și colegii săi Dominic West și Jonathan Pryce, interpreții prinților Charles și Philip, care purtaseră ambii un costum negru cu papion.

Elizabeth Debicki și rochia ei de răzbunare

Seara a fost marcată și de apariția lui Elizabeth Debicki, care a optat pentru o rochie lungă fără bretele marca Dior haute couture. În crep de mătase neagră, creația prezenta o mini trenă și un decolteu în formă de inimă. Amintește de iconica rochie de răzbunare purtată de Lady Diana în 1994, în timpul unei seri la Serpentine Gallery.

Pe 29 iunie 1994, Prințesa Diana îi luase într-adevăr pe toată lumea prin surprindere. Ajunsese radiantă la Serpentine Gallery din Londra într-o rochie care sfidează convențiile Palatului: umeri goi, picioare dezgolite. Creația este semnată Christina Stambouli și a făcut furori în grădinile Palatului Kensington, unde Lady Di a mers singură la o cină de caritate. Trebuie spus că, în același timp, ea știa că oficial căsnicia ei se destramă. În acea seară, Prințul Charles apare la televizor și își mărturisea relație cu Camilla Parker-Bowles.

Observatorii vor spune că cu această rochie, prințesa câștigă în acest episod bătălia mediatică. Nu va fi nevoie de mai mult pentru a vedea nașterea termenului „rochie de răzbunare”, un simbol al libertății redescoperite.

ARTICOLE SIMILARE

Making of Calendarul Campari 2010, cu Olga Kurylenko

realitatea

Cum să porți noul look “neon”

realitatea

Rihanna îl așteaptă pe Moș Crăciun în lenjerie intimă. FOTO

Andreea Damian

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Sucul de cocos sau laptele de cocos? Care sunt diferențele și ce beneficii aduce fiecare

Andreea Damian

De ce vrem mereu să cumpărăm mai multe lucruri noi

Andreea Damian

Scrie un comentariu