Home > Agenda > stiri > Altă zi, alt scandal pentru Lindsay Lohan

Altă zi, alt scandal pentru Lindsay Lohan

Nu trece nicio zi fără ca Lindsay Lohan să nu fie implicată într-un scandal și să se facă de rușine. Ultima ei ispravă rușinoasă a avut loc într-un bar din New York, iar Lindsay a implicat în scandal doi jucători de la echipa de hockey New York Rangers, Aaron Voros și Sean Avery.

Totul a început de la faptul că Lindsay a dorit să se așeze chiar la masa la care stăteau sportivii, adică foarte aproape de DJ. Așa că a cerut patronului barului să îi evacueze pe aceștia și pe prietenii lor. Evident, a fost refuzată, iar asta i-a stârnit mânia în ciuda faptului că a fost invitată să li se alăture la masă. Lindsay a luat un pahar cu alcool și l-a aruncat peste iubita lui Aaron, modelul Jessica Stam, urlând din toată ființa ei: "Nu pot să stau cu ei la masă pentru că el (Aaron) este fostul meu iubit și nu vreau să stea lângă mine!".

Aaron a spus că nici măcar nu o cunoaște pe Lindsay. Incidentul vine la foarte scurt timp după ce lui Lohan i-a fost interzis accesul în clubul Trousdale din Los Angeles pentru că a aruncat cu băutură în fosta ei iubită, Samantha Ronson.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Comenteaza acest articol

Altă zi, alt scandal pentru Lindsay Lohan

by realitatea   1 min
0