Tabu
PEOPLE

Alya în tandrețuri cu un coleg instrumentist după infernul din Anglia

alya

După ce a stat blocată prin Marea Britanie, Londra și apoi prin Scoția câteva luni din cauza pandemiei iată că sexoasa Alya s-a întors în țară și e mai activă că niciodată pe rețelele de socializare după ce a avut parte și o depresie ca la carte. În plus, s-ar părea că tânăra a fost vizitată și de Cupidon.

alya si basistul radu niculescu
alya si basistul radu niculescu

Sexoasa solistă care i-a făcut pe mulți să sufere după ea a avut parte de câteva luni infernale departe de țara natală. Puțini știu că Alya a stat blocată câteva luni din cauza pandemiei atât în Marea Britanie iar mai apoi și în Scoția, unde a fost ajutată de oameni cu suflet mare. Într-un final s-a întors în țară și după câteva zile în care a fost depresivă și nu știa dacă este adevărat că s-a întors acasă în țară cu adevărat, a început încet, încet să iasă din casă, bineînțeles după ce a stăt în izolare regulamentar.

alya si radu niculescu
alya si radu niculescu

Dar iată că nu numai că a ieșit la plimbare dar am observat câteva fotografii cu ea și cu un tânăr, în tandrețuri. Am aflat că acesta este tot muzician și se numește Radu Niculescu fiind basistul lui Smiley. Posibil că tânărul să fi scos-o din monotonie pe solista sexoasă care mai nou comentează evenimentele mondene pe profielele ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”

Tabu Tabu

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

realitatea

Roxana Vancea ARE PACATE GRELE: “Dupa ce ies de la matinal, ma duc mereu la biserica”

Cristi Minculescu se poate folosi din nou de numele de Iris!

Tabu Tabu

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Cinci lucruri despre Dana Budeanu pe care nu le mai știați!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu