Home > Agenda > Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!

Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!

Au fost desemnati cei patru finalisti ai show-ului “Vocea Romaniei: Anda Dimitriu (echipa Moga), Maria Hojda (echipa Loredana), Aliona Munteanu (echipa Smiley) si Tiberiu Albu (echipa Tudor Chirila).

Anda Dimitriu a invins-o pe Brigitta Balogh, sotia managerului de turneu al lui Smiley si, in ciuda aparentelor, a avut o criza nervoasa dupa eliminare.  Anda Dimitru – deja supranumita “Cher” – nu are, insa, decat 10% sanse de castig.

Aliona Munteanu, fata de la Chisinau deja participanta la Eurovision, a avut o misiune destul de usoara in fata “antipaticului” Gelu Graur, dar, in finala, nu are nici ea decat 15% sanse.

Singura dintre surorile Hojda ramasa in concurs, Maria este cea care va reedita duelul din semifinal al surorii ei, Ligia, cu acelasi Tiberiu Albu. E pentru prima oara cand Loredana are sanse reale de a castiga concursul – sanse 30%. Dar nimeni nu crede ca show-ul final o va pune in evidenta pe concurenta, ci, ca de obicei, pe antrenoare!

Surpriza vine de la singurul baiat ramas in competitie. Acesta va beneficia, pe langa calitatile sale incontestabile, si de capitalul de imagine al antrenorului, cel mai nou membru al juriului, Tudor Chirila. ( http://www.tabu.ro/deznodamant-trist-la-vocea-romaniei-ivana-farc-totul-despre-relatia-ei-cu-tudor-chirila/) Solistul trupei Vama l-a inlocuit pe Horia Brenciu si este, de departe, cel mai simpatizat antrenor. Si PRO TV stie asta! Faptul coroborat cu interpretarile de exceptie ale “ciudatului” Tiberiu Albu il transforma in cel mai important candidat la trofeu. Sanse – 45%. Multe surse il dau ca sigur castigator!!!

 

Articole asemanatoare
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
smiley
Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni
gina pistol-si-smiley
Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi
smiley
Cine este sosia lui Smiley și cu ce se ocupă aceasta

Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!

by realitatea   1 min
2