Home > Lifestyle > Stiri > Am revenit!

Ah, am fost atât de ocupată! Am emigrat în Australia pentru câteva luni și totul a mers foarte bine, până când unul dintre peștișorii piranha a făcut otită, iar Blue Tiger a intrat într-o depresie adâncă din cauza ,,fenomenului ugg’’.

A trebuit să ne întoarcem acasă și a fost destul de complicat, mai ales până când am reușit să îi adunăm pe toți copiii: cei 8 căței, cele 25 de pisici, peștii (nu le mai știu numărul, dar i-am adus pe toți, în plină formă, au jucat Polo tot drumul spre casă), șarpele Boa și cel cu clopoței (care a năpârlit de stres în timpul voiajului), plus plantele căntătoare.

Ne-am întors de două săptămâni și Blue Tiger refuză să iasă din casă. Normal, cu zăpezile astea, cine ar vrea? A trebuit să ne ocupăm de grădina de salată și să culegem merele din sera pe care o lăsasem în grija vecinilor (care au abuzat puțin de încrederea noastră și se apucaseră de plantat droguri legale acolo, oh, Mon Dieu!). Mă rog, sper ca lucrurile să se așeze, dragii mei, am hotărât să țin un jurnal de azi înainte, ca să pot fi mai organizată. Åži trebuie să-mi iau un job, așa nu se mai poate! Între redactat CV-uri și treburi casnice mă gândesc să adopt o căprioară din Bolivia.

Pe curând! Bine v-am regăsit!

Articole asemanatoare
Literatura internațională într-o după-amiază
Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia
Incendii Australia: focul de artificii a continuat, în ciuda apelurilor de a fi anulat
Australia a înregistrat un nou record al celei mai calde zile din toate timpurile

Comenteaza acest articol

Am revenit!

by realitatea   1 min
0