Tabu
PEOPLESlider

Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney

Amal Alamuddin a devenit faimoasă după ce a devenit iubita actorului American George Clooney și apoi soția sa în anul 2014. Avocat de top în domeniul drepturilor omului și un icon al modei, Amal a vorbit pentru prima oară despre mariajul ei și despre rolul de mamă de gemeni într-un interviu pe care l-a acordat revistei Vogue.

În vârstă de 40 de ani, Amal e femeia care l-a convins pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood să renunțe la celibat. S-au cunoscut la o petrecere organizată de actor la vila sa de pe Lacul Como, în iulie2013. Fascinat de frumusețea și de inteligența ei, Clooney i-a cerut adresa de email. Deși nu știa foarte multe despre el, Amal Alamuddin i-a dat-o, iar 3 luni mai târziu a acceptat să-i devină iubită. Cam asta e versiunea scurtă a poveștii, din perspectiva lui George Clooney.

Frumoasa avocată are însă o altă versiune, pe care a povestit-o pe larg revistei americane. Începutul e cam la fel. Amal a mers la cină, s-a împrietenit cu George și au făcut schimb de adrese de email. Ea a mărturisit că soțul ei habar nu avea să flirteze cu ea și se folosea de câinele său său, Einstein, ca s-o cucerească.

Apoi și-au dat întâlnire la unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, Abbey Road Studios. Mai târziu, George Clooney avea să povestească că Amal Alamuddin a ales un local incredibil de „la modă și chic”. „Și când am ieșit (n.r. din restaurant), erau acolo 50 de paparazzi. Dar o tratau ca pe un campion. Și destul de repede, lucrurile s-au scumpit în timp ce eram la Londra”, mărturisea actorul.

Apoi, povestește Amal, au început să se întâlnească în liniște și să se vadă în fiecare zi. „A fost cel mai natural lucru din lume”, a spus ea, mărturisind că se îndrăgostise de el fără să își dea seama. „Înainte de această experiență, am sperat mereu că există o iubire care să fie copleșitoare și care nu necesită să cântărești lucrurile sau să iei decizii”, a completat avocata. „Dragostea, continuă ea, dragostea este cel mai important lucru care te face fericit, asupra căruia ai cel mai puțin control. Aveam 35 de ani când l-am cunoscut. Nu era clar ce avea să mi se întâmple. Și nu eram încântată de ideea că mă mărit sau că îmi fac o familie”, a mai povestit Amal Alamuddin.

În prezent, Amal și George au o pereche de gemeni de aproape un an. Alexander seamănă cu tatăl său, iar Ella seamănă cu mama sa. „Amândoi spun mama și tata, iar George s-a asigurat că mama este primul lor cuvânt”, a adăugat încântată aceasta.

 

ARTICOLE SIMILARE

Afla ce trebuie sa porti vara asta pentru a fi in trend!

realitatea

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Afla ce alimente te ajuta sa accelerezi cresterea parului

realitatea

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, cel mai nou și atipic cuplu din showbizz

Tabu Tabu

Dietele vegane și vegetariene ar putea fi legate de un risc mai mare de AVC

realitatea

Ruby a lansat videoclipul în care apare alături de bunica ei

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu