Home > Slider > Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

George Clooney

Amal și George Clooney le-au oferit fanilor șansa de a merge la o întâlnire dublă cu ei. Cuplul îi va deschide ușile luxoasei vilei din Italia unui cuplu, pentru a lua masa împreună. Cu o condiție! Perechea norocoasă va fi aleasă prin tragere la sorți, doar după ce a făcut donații la Fundația Clooney pentru Justiție. Fundația a fost înființată de soții Clooney în 2016, „pentru a avansa în justiție în sălile de judecată, în comunități și în sălile de clasă din întreaga lume”, potrivit site-ului său. În decurs de mai puțin de un an, fundația a colaborat cu UNICEF pentru a extinde oportunitățile educaționale pentru refugiații sirieni, a oferit sprijin și asistență refugiaților sirieni și iazidieni care au căutat să se reinstaleze în Statele Unite și a dezvoltat TrialWatch, o inițiativă de prevenire a unor instanțe deosebit de susceptibile de la comiterea unor încălcări ale drepturilor omului.

Premiul include pe lângă întâlnirea și masa cu faimosul cuplu de la Hollywood, la vila de pe malul lacului Como, o fotografie de grup, cheltuielile de transport și de cazare (norocoșii vor sta la un hotel de patru stele).

Invitația a fost făcută, cu umor chiar de George Clooney, într-un videoclip, în numele soției sale, Amal. „Bună, Sunt George, soțul lui Amal Clooney, și aș vrea să vă invit la noi, pe malul Lacului Como… Ești sigur că asta vrei să zic? Oamenii o adoră pe Amal. Ea este principala atracție aici.”, a citit el de pe script.

După ce i-a invitat pe doritori să doneze bani pentru fundația sa, George Clooney continuă: „Vă invităm pe tine și încă un oaspete pentru o întâlnire dublă: voi doi, alături de Amal – un avocat pentru drepturile omului de renume mondial, profesor de drept, gânditor care reflectă la conceptul de justiție – și alături de mine, un … actor.”

Câștigătorul a două premii Oscar îi îndeamnă pe cei interesați să-și imagineze bând ceva cu Amal în timp ce discută despre probleme actuale: „Imaginează-ți scena: Tu și cu Amal, un pahar de vin în mână, discutați chestiuni importante, în timp ce soțul ei servește, în tăcere, masa… Acum, pe bune, de ce nu filmăm altă dublă în care să se spună că Amal va fi acolo, iar eu n-o să-i încurc prea mult? Ce ideea fantastică, hai să făcea așa! Glumeam. Știi ce, n-am nevoie de scriptul tău! O să spun versiunea mea. Bună, sunt George Clooney. Amal este una dintre cele mai inteligente, pline de compasiune și remarcabile femei care m-au iubit vreodată. Iar eu… eu am fost de două ori cel mai sexy bărbat în viață. L-am interpretat pe Danny Ocean, în filmele cu acest personaj. În anii ’90, am jucat într-un serial, Spitalul de urgență. Și am jucat în filme cu super eroi… Am fost Batman.”

Nu este necesară nicio altă formă de plată pentru a intra în tombola pentru șansa de a merge la o întâlnire dublă cu Amal și George Clooney.

Articole asemanatoare
George Clooney
Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă secretă acasă la George Clooney, în Italia
Kylie Jenner
Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10
Amal Alamuddin
Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney

Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

by Andreea Damian   2 min
1